<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

A Hausengel mint munkáltató

Miért éppen a Hausengel? Mert az ember az, ami igazán számít!

Az emberek azok, akik a vállalat arculatát meghatározzák. Számunkra ezért nagyon fontos, hogy munkatársaink jól érezzék magukat, továbbfejlődhessenek, függetlenül attól, hogy most kezdik-e karrierjüket, vagy már hosszabb időt töltöttek a munka világában. Változatos munkát kínálunk egy nemzetközi hálózattal rendelkező, fejlődési perspektívát nyújtó és sok hozzáadott értéket adó cégnél.

Munkáltatóként tanúsított erősségeink

A Hausengel kommunikációs kultúrája nyitott. Számunkra ugyanis fontos, hogy bizalomteljes munkakörnyezetet hozzunk létre, amelyben munkavállalóink feladatuktól és állásuktól függetlenül megbecsüléssel és konstruktív kritikával találkoznak. Őszinte és kooperatív vezetési stílusunkkal munkatársainkat bevonjuk döntési folyamatainkba.

A Hausengel munkatársai
Simon Wenz

Egyedi támogatás mint fejlődési esély

A motivált és jól képzett munkavállalók jelentik legfontosabb tőkénket. Azáltal, hogy elismerjük munkavállalóink egyéni kompetenciáit, és ennek megfelelő felelősséggel ruházzuk fel őket, kezdeményezőkészségüket, valamint személyes és szakmai fejlődésüket is támogatjuk. Vezetőink támogatják őket a csapaton belül a munkakör, valamint a vállalat egésze iránti felelősségtudatok erősítésében.

Jövőorientált személyzettervezés, valamint szakmai továbbképzések által biztosítjuk munkavállalóink kompetenciáit, valamint magas minőségi munkavégzést teszünk lehetővé. A képzések és a kommunikáció eredménye az elégedettség és a motiváció, melyet folyamatosan igyekszünk növelni.

A csapatmunkát sikeres tevékenységünk alapjának tekintjük. Mivel lehetővé teszi számunkra a vállalt egyes területein átívelő, harmonikus és kollegiális együttműködést – a Hausengel összes német és külföldi telephelyén. Ilyen háttérrel a konfliktusokat az együttműködés folyamatos javítására való esélynek tekintjük.

A Hausengelnél végzett munkám mindent megváltoztatott

Marta Janiak
Lehet a munka intenzív, érdekes és egyúttal értelmes és motiváló is? Kitöltheti a mindennapok nagy részét úgy, hogy azért a magánéletre is jusson elég idő? A munkának feltétlenül azt kell jelentenie, hogy az ember elvégzi a ráosztott feladatokat, és nem járulhat hozzá pozitívan ahhoz, hogy az ember a napi teendőket személyiségével, önfegyelemmel, felelősségvállalással és lelkiismeretességgel saját maga alakítsa? És végül – a munka mint olyan nyújthat örömet és elégedettséget? Ezekre a kérdésekre korábban sohasem válaszoltam volna igennel. Azonban minden megváltozott, amikor rátaláltam a Hausengelre ...

Az, ami együttműködésünk elején megfogott, ma is nap mint nap megfog!

Marzena Tylman
A Hausengel telefonközpontjában dolgozom. Őszintén szólva nem ez álmaim munkája. Azonban minél hosszabb ideje csinálom, annál világosabbá válik számomra, hogy ezt a munkát soha az életben nem adnám fel egy másikért. Naponta hallom, hogy a gondozók és az ápolásra szoruló emberek családjai mennyire hálásak segítségünkért és támogatásunkért. Ez számomra annak bizonyítéka, hogy munkánknak mélyebb értelme is van. A köszönet ezen szavai nemcsak bókként foghatók fel, hanem egyúttal kihívást is jelentenek. Semmiképpen sem szabad ugyanis csalódást okoznunk azoknak az embereknek, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal.

A nyitottság volt az, ami a leginkább meglepett a Hausengelnél

Stefan Szablewski
Három év ingázást, bőröndből élést és hotelekben alvást követően úgy döntöttem, hogy a lakhelyem közelében szeretnék munkát találni. Olyan izgalmas munkát kerestem tehát, amely megfelel az elvárásaimnak – és hála a Hausengelnek, meg is találtam!

A Hausengel számomra elsősorban a segítőkészséget jelenti

Magdalena Gärtner
2015 szeptembere óta dolgozom a Hausengel „Gondozásmenedzsment” csoportjában.

A Hausengel egy nagy, színes, nemzetközi csapat

Gabriella Tóth
Mindenki számára, aki külföldön dolgozik, az az „álommunka”, ahol aktívan használhatja anyanyelvét. Állíthatom, hogy kollégáim és én azon szerencsések közé tartozunk, akik a mindennapi munka során nap mint nap használhatják anyanyelvüket: a Hausengel a szó legszorosabb értelmében egy igazi, nemzetközi csapat.

Munkám nagyon változatos és érdekes

Maike Shapran
31 éves vagyok, és 2010 óta dolgozom a Hausenegelnél. Szeretem a munkámat, kollégáim pedig egészen fantasztikusak. Jól megértjük egymás, és jó csapat vagyunk.
csúsztatható munkaidő csúsztatható munkaidő
lapos szervezetfelépítés lapos szervezetfelépítés
kutyabarát munkahely kutyabarát munkahely
kávé és üdítőitalok kávé és üdítőitalok
munkavállalói kedvezmények munkavállalói kedvezmények
dolgozói továbbképzések dolgozói továbbképzések
kiegészítő betegbiztosítás kiegészítő betegbiztosítás