<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Hausengel Akadémia

Rugalmas tanulás innovatív és testreszabott távkurzusok segítségével

Tanúsítási dokumentum

A felelős és méltóságteljes gondozás és ápolás a gondozók kiképzésének egyik központi kritériuma. Annak érdekében, hogy egységes, magas minőségi követelményekre vonatkozó igényünknek eleget tegyünk, európai gondozóink és ápolóink képzését és továbbképzését saját kezünkbe vettük, és saját továbbképzési ügynökséget alapítottunk: a Hausengel Akadémiát.

Ami különleges benne, hogy akadémiánk mindenki előtt nyitva áll, és minden érdeklődő elvégezheti kurzusainkat. A résztvevők több mint 17 év tapasztalatából és több mint 10.000 képzett résztvevő kiképzéséből profitálnak!

A Hausengel országainak zászlói

Intenzív képzés

Minden Hausengel franchise-vevő intenzív képzést kap a gondozás és ápolás témakörben. Az akadémia emellett kereskedelmi ismereteket is közvetít. A kurzusok lengyel, magyar, litván, horvát, bolgár, román és német nyelven elérhetők.

Az akadémia alapítása óta több mint 10 000 franchise-vevőt képzett már ki. Gondozóink 2017 óta élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy minden képzést rugalmas e-learning programunk keretében abszolválják. Tablet, okostelefon vagy notebook segítségével így innovatív tanulásra nyílik lehetőség, utazás közben vagy a származási országban.

Emellett minden érdeklődő kiképeztetheti magát a tevékenységét házi környezetben végző szakgondozóvá (a Szociális Törvénykönyv XI. 53c pontjához kapcsolódóan), valamint elvégezheti a Szociális Törvénykönyv XI. 45b pontja szerinti „Ápolás otthoni közösségben” című kurzust.

Hausengel e-learning
Tanúsított minőségű akadémia
»Az iparág egyetlen olyan képzési intézménye vagyunk, amely megkapta a Bundesagentur für Arbeit (Szövetségi Munkaügyi Ügynökség) AZAV-irányelvei szerinti engedélyt.«
Juliane Bohl, az igazgatóság tagja
A Hausengel kurzusának résztvevői

Egységes minőségi standard

A Hausengel Akadémia megalapításával azt a célt tűztük magunk elé, hogy nagyobb versenyt, átláthatóságot és jobb minőséget teremtsünk a gondozók és ápolók képzésében. A képzés ezért kötelező, azaz senki sem lehet a Hausengel franchise-vevője, ha előtte nem vett részt szakképzési programunkban.

A gondozók következetes képzésének köszönhetően a Hausengel gondozói által végzett gondozás és ápolás révén minden gondozásra szoruló személynek és családjának egységesen magas minőségi standardot tudunk nyújtani.

Ezzel egyértelműen különbözünk a piacon működő más, gondozási szolgáltatást nyújtó cégektől.

Nemzetközi telephelyeinken is magas minőségi követelmények vannak érvényben, amelyeket a neves ápolóképző és nyelviskolákkal való együttműködések tovább erősítenek.

Tanúsítás

A Hausengel Akadémia AZAV-irányelvek szerinti minősítése is arról tanúskodik, amelyet a Bundesagentur für Arbeit (Szövetségi Munkaügyi Ügynökség) ad ki, hogy ez nem csupán egy kitűzött cél, hanem megélt gyakorlat is. Az akadémia alapítása óta sikeresen tartjuk be az előírt irányelveket, és ezzel megfelelünk az AZAV és a DIN ISO 9001 tanúsítási követelményeinek is. Kérdése van a Hausengel Akadémia képzési kínálatával kapcsolatban? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot – készséggel állunk rendelkezésére telefonon vagy személyesen!

AZAV-tanútvány