<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Csapatunk

2005-ös alapításunk óta dinamikusan fejlődő, nemzetközi cég vagyunk. Szolgáltatásunk minőségét folyamatosan javítjuk. Munkánk során az emberekkel való munkára helyezzük a hangsúlyt – emberekkel és az emberekért dolgozunk. A Hausengelnél nyitott, lelkes emberek dolgoznak. Jelenleg hét európai piacon vagyunk jelen: Németországban, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Horvátországban, Litvániában és Magyarországon. Több mint 14 éve támogatjuk a Németországban dolgozó európai gondozókat, és legális munkalehetőségeket kínálunk és biztonságot nyújtunk számukra. A gondozók minden helyzetben számíthatnak ránk.

Magyar csapatunk
A Hausengel Magyarországon

Magyar csapatunk

Magyar csapatunk tagjai Budapesten végzik „házi angyal“ segítő tevékenységüket. Csapatunk tagjai Zsuzsa,  Daniella, Lili, Adrienn és Jana, valamint a német közbontban is dolgozik két magyar kolleganőnk Gizi és Gabi. 2011 óta, Budapest szívében, azért dolgozunk, hogy magyar nyelvterületről toborozzunk gondozókat és magyar nyelven megfelelő megbízásokat ajánljuk ki nekik. Magyar nyelvű csapatunk szívvel-lélekkel segíti gondozónőink munkáját, természetesen adott esetben akár a nap 24 órájában is segítünk megoldani az esetlegesen felmerülő vészhelyzeteket vagy probléma esetén tanácsot adunk. Két kolléganőnk immár 10 éves tapasztalattal rendelkezik, ami a problémamegoldást nagyon hatékonnyá teszi. Kolléganőnk, Gabi a következőket mondja a Hausengelről: A Hausengel egy nagy, színes, nemzetközi, összetartó csapat. Nyugodt szívvel állíthatom, hogy ez a legjobb csapat, amelyben valaha dolgoztam. Gabi teljes beszámolója itt olvasható. Az együttműködés során már csak amiatt is megértőbbek tudunk lenni, mivel korábban három kolléganőnk is ápolónő volt. Emiatt megértik gondozóinkat, és a legkényesebb helyzetekben is a legjobb megoldást találják meg. Gondozóinkat magyar, német és szlovák nyelven támogatjuk. Fontos számunkra, hogy minden tudásunkkal, empátiánkkal, problémamegoldási készségünkkel elérjük, hogy az ápolók és ápoltak egyaránt elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Az első ápolói jelentkezéstől kezdve kézen fogjuk gondozóinkat és végig mellettük állunk minden élethelyzetben.

Lengyel csapatunk

Lengyelországi székhelyünk, a poznani iroda legnagyobb részét a megbízáskoordináció csoport teszi ki. Tanácsadóink gondosan elemzik gondozóink ajánlatait és profiljait, hogy minden gondozóink számára a nekik legmegfelelőbb megbízást ajánlhassuk fel. A szerződéskötés előtt, alatt és után is minden gondozó számíthat koordinátorainkra. Ellenőrzött információkat adunk a megbízás helyéről és a gondozásra szoruló személy egészségi állapotáról. Koordinátoraink korábban szintén gondoként dolgoztak, ezért nagyon jól tudják, mennyire fontos, hogy a gondozók az elutazás előtt pontos információkat kapjanak. Német, lengyel és ukrán nyelven nyújtunk támogatást. Itt is megtervezzük gondozóink utazását, elintézzük adóügyeiket és gondoskodunk az adminisztratív teendők elvégzéséről. Szívesen látjuk Önt lublini irodánkban is, ahol a toborzási és megbízáskoordináció csoport található. Koordinátoraink az iroda nyitvatartási ideje alatt szívesen válaszolnak személyesen a kérdésekre. Nyomatékosan kérjük, hogy látogatás előtt vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy a látogatás időpontját egyeztethessük. Lengyel tagjainkról a www.hausengel.pl honlapon olvashat további információkat.

Lengyel csapatunk
A Hausengel lengyel csapata
Litván csapatunk
Litván csapatunk

Litván csapatunk

A Hausengel litván telephelyét 2015-ben nyitottuk meg Kaunasban. A vállalat folyamatos növekedése indokolttá tette, hogy 2018-ban átköltözzünk az „1000” irodaház új, modern irodahelyiségeibe. Fontos megemlíteni, hogy a telephely nemcsak a munkatársak számának tekintetében növekszik, hanem az irodánk által végzett tevékenységeket illetően is. A tanácsadók mellett, akik a megbízásokat a megbízók és a gondozók oldaláról is koordinálják, irodánk az adminisztráció, a cégközpont és a Hausengel Akadémia feladatait is ellátja. Tevékenységünk egyik új iránya a lett és észt gondozóknak nyújtott tanácsadás és támogatás. Az irodai dolgozók és a gondozók, valamint a megbízók közötti sikeres kommunikációt nem csak szakmai és személyi kompetenciák biztosítják, hanem az is, hogy az iroda dolgozói 5 nyelven beszélnek! Litván, német, lett, orosz és angol nyelven tudunk potenciális gondozóinknak tanácsadást nyújtani. Az irodai dolgozók mint közvetítők legfontosabb feladata elsősorban a gondozóknak nyújtott minőségi tanácsadás, valamint a folyamatok koordinálása a megbízás elfogadásától kezdve annak végleges teljesítéséig. Ezzel együtt nagyon ügyelünk arra is, hogy gondozóink szakmai felkészültségét folyamatosan fejlesszük. A mi irodánk volt a Hausengel telephelyei közül az első, ahol franchise-vevőinknek német nyelvtanfolyamot kínáltunk, amivel az volt a célunk, hogy némettudásukat is fejlesszük.

És a legfontosabb – itt olyan emberek dolgoznak, akik szívvel-lélekkel végzik munkájukat a többi emberért. Kérjük, látogasson el litván honlapunkra www.hausengel.lt

Román csapatunk

Romániai csapatunk székhelye a csodaszép középkori városban, Nagyszebenben található. A nagyszebeni iroda ablakaiból festői panoráma nyílik a városra és a környező hegyekre. Ez a környezet növeli a hatékonyságot, és hozzájárul tanácsadóink jó hangulatához, amellyel napról napra jobb teljesítményt nyújtanak.

Román Hausengel irodánkban Laura, Elena, Oana és Magdalena román, német és magyar nyelven áll szolgáltatásainkkal román gondozószemélyzetünk rendelkezésre. A csapatdinamikát a Hausengel heskemi központjában Anca kolléganőnk egészíti ki. A nap huszonnégy órájában közösen nyújtunk tanácsadást és támogatást. Tanácsadóink gondosan ellenőrzik az ápolószemélyzet részére beérkező ajánlatokat és profilokat, hogy mindenkinek azt mutathassák be, amely az elvárásainak és a szakmai felkészültségének a leginkább megfelel. A megbízásokról és a gondozandó személyről csak ellenőrzött információkat adunk tovább. Minden gondozónkat, aki a Hausengel franchise rendszerében megbízást vállal, személyes tanácsadó támogatja a megbízás kezdetétől annak teljes ideje alatt, valamint befejezését követően is. Minden adminisztratív problémát megoldunk Ön helyett.

A Hausengel International romániai csapata hétfőtől péntekig, 08:15 és 17:30 óra között elérhető a nagyszebeni irodában. Tanácsadóink minden kérdésre készséggel válaszolnak. Forduljon hozzánk bizalommal, és közösen találunk időpontot a személyes találkozóra. Tovább Romániai csapatunkról a www.hausengel.ro honlapon találhatók további információk.

Román csapatunk
Hausengel Romania
Horvát csapatunk
Horvát csapatunk

Horvát csapatunk

A Hausengel horvátországi csapata házi angyalaink szárnyainak segítségével végzi feladatait. Fiatal, perspektivikus és aktív csapat vagyunk, és gondozóink, valamint a telephelyeinken dolgozó kollégák jólétét a szívünkön viseljük. Munkánkra nem csupán feladatnak tekintjük, hanem életünk részének, amely napról napra motivál bennünket, és üzleti növekedésünket, személyes fejlődésünket előre viszi.

Csapatunk tagjai: Keményen dolgozó, precíz és empatikus ügyvezetőnőnk, aki a mi saját ki házi angyalunk, tanácsokkal és tettekkel egyaránt támogat bennünket: Monika Šokčević; Franchise-vevőink folyton mosolygó és jókedvű tanácsadónőink, akikben nagyon erős empátia van másokkal szemben: Inge Rulofs, Danijela Dašić és Adrijana Kuna; motivált családi tanácsadónőnk, Ružica Gal és adminisztratív munkatársunk – Sanja Petrić.

A mások, azaz a gondozók, a német családok és az ápolásra szorulók iránt érzett empátia és együttérzés hozzátartozik munkánkhoz. Munkatársaink, akik tapasztalataiknak köszönhetően már profiknak tekinthetők ebben a szakmában, bármilyen problémát képesek megoldani és bármilyen igényre találnak megoldást. Számunkra a legfontosabb, hogy az ápolási folyamat összes résztvevője elégedett és boldog legyen. Noha munkánk néha megerőltető és szomorú is lehet, képesnek kell lennünk arra, hogy érzéseinken uralkodjunk, de a nap végén mégis boldogok legyünk, hogy oda sikerült kiközvetítenünk egy házi angyalt, ahol éppen szükség van rá. Horvát csapatunkról a www.hausengel.hr honlapon olvashat további információkat.

Bolgár csapatunk

A bolgár telephely 2017 szeptemberében létesült, a fővárosban, Szófiában, és 2018 októberétől van igazán aktívan jelen aktívan a bolgár piacon. Jelenleg 2 alkalmazottat foglalkoztatunk a következő pozíciókban:

Franchise-vevők tanácsadója: Denka Doncheva évekig élt és dolgozott Németországban. Életvidám teremtés, aki nagyon jól megérti a környezetében lévő embereket. Ha ideje engedi, szívesen olvas. Franchise-vevők tanácsadója: Mariya Ivanova. Bilyana Veneva: Az ügyfelekkel való kapcsolattartásban sokéves tapasztalattal rendelkezik, és ő foglalkozik franchise-vevőink dolgaival. Szabadidejében sportol és fitneszezik. Csapatunk az elmúlt másfél évben remekül összehangolódott, a napi ügymenet optimálisan működik, kölcsönösen támogatjuk egymás, és nagyon ambiciózusok vagyunk. Hamarosan pedig tovább növekszünk. Ugyanis csatlakozik hozzánk egy családtanácsadó, és már nagy várakozással tekintünk az ezzel kapcsolatos kihívások elé. Bolgár telephelyünkről a www.hausengel.bg honlapon tudhat meg további információkat.

Bolgár csapatunk
A Hausengel irodája Szófiában
Német csapatunk
A Hausengel németországi székhelye

Német csapatunk

Székhelyünk Hessen tartományban, egy Ebsdorfergrund-Heskem nevű kis településen található. A Hausengel szíve itt dobog a legerősebben. Az iroda folyosóján a legkülönfélébb nemzetiségű munkatársakkal lehet találkozni. Remekül megértjük egymást, és nemcsak azért, mert közös nyelvet beszélünk, hanem elsősorban azért, mert hasonló értékeket képviselünk és azonos célokat tűzünk magunk elé. Napi munkánk mottója: »Mindenben, amit teszünk, a szívet láthatjuk.«