<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Résztvevőink referenciái

2017 áprilisa óta a Springer Medizin Verlag kiadóval együttműködésben 8 nyelven kínáljuk e-learning továbbképzésünket. Időközben minőségbiztosítási rendszerünk esszenciális tényezőjévé vált, és gondozóink kiképzésében fontos építőkővé nőtte ki magát. Tudjon meg többet arról, hogy e-learning koncepciónkat résztvevőink hogyan értékelik.

Ez a tudás biztonságot ad nekem és ebből mindenki profitál

György Katalin (Magyarország)

A Hausengel e-learning kurzusa az első olyan kurzus volt, amelyet az interneten keresztül végeztem el. Ez a lehetőség érdekes tapasztalat és teljesen új dolog volt számomra. Az egyes lépésekre (regisztráció, TAN-kód stb.) vonatkozó információkat követve egyszerűen és gyorsan el tudtam kezdeni a tanfolyamot.

Számos betegséggel kapcsolatban ismertem meg új gyógyítási módszereket és eljárásokat

Anna Laskowska (Lengyelország)

A tevékenységét házi környezetben végző szakgondozó” kurzus minden életkorú gondozott esetében segítséget jelent.

Előnyt jelent a gondozói szektorban, ha az ember munkára pályázik

Małgorzata Rusak (Lengyelország)

A tevékenységét házi környezetben végző szakgondozó” („Opiekun w domowym otoczeniu”) kurzuson való részvétel rendszerezte tudásomat. A kurzus lehetővé teszi, hogy megismerjük az idősebb emberek szükségleteit.

A kurzus a Hausengellel együttműködő személy számára ingyenes

Kazimierz Klimkiewicz (Lengyelország)

A kurzus kibővíti az idős és ápolásra szoruló emberek gondozására vonatkozó tudást. Az orvosi témák széles terjedelme lehetővé teszi a tudás szisztematikus bővítését.

Sokéves tapasztalatom ellenére sok új és érdekes dolgot tudtam meg

Emilia Grazyna Kruczyk (Lengyelország)

Az a véleményem, hogy „A tevékenységét házi környezetben végző szakgondozó” kurzus nagyon jó, különösen azoknak, akik csak most kezdik az idősgondozói munkát, és feladatukat szeretnék jó végezni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy végezzen el egy ilyen e-learning tanfolyamot

Jakabné Bajzák Edit (Magyarország)

Szeretnék néhány szót szólni a kurzussal kapcsolatban szerzett tapasztalataimról. Magyarországon végeztem már hasonló képzéseket, így van viszonyítási alapom.

A tanfolyamnak köszönhetően szakmai tudásom szilárdabb alapokon nyugszik

Urszula Stefanowska (Lengyelország)

A Hausengel által kínált „A tevékenységét házi környezetben végző szakgondozó” képzésen való részvételt jó szívvel tudom ajánlani.

A képzés megfelelt elvárásaimnak

Małgorzata Korczak (Lengyelország)

Az online tanfolyam lehetősége nagyon kényelmes. Lehetővé teszi, hogy a gondozóként végzett munkáról meglévő tudásunkat kiegészítsük és kibővítsük. Mindenkinek ajánlom a kurzuson való részvétel, akit érdekel az ápolás és gondozás témaköre.