Német nyelvtanfolyamok

Államilag elismert és az AZAV (Akkreditierungs- und Zulassungsverordnung Arbeitsförderung - munkatámogatási akkreditációról és engedélyezésről szóló rendelet) irányelvei szerint engedélyezett akadémiaként különösen fontosnak tartjuk, hogy gondozóinkat a nyelvi képzés során is támogassuk. A német nyelv alapfokú ismerete az otthoni környezetben végzett gondozói munka betöltéséhez elengedhetetlen és a multiprofesszionális ápolás fontos alkotóeleme. Akadémiánk nemzetközi telephelyein igyekszünk a teljes szakmai palettát lefedő kurzusajánlatot biztosítani. 

Magyarországon jelenleg az »AN-JU Nyelviskolával«, Litvániában a »Gloria lingua«, Lengyelországban a »Profi-Lingua« és Romániában a »Centrul de Formare si Certificare Profesionala«. nyelviskolával működünk együtt. A Hausengel összes franchise-vevője 75 euró összegű hozzájárulást kap a némettanfolyamhoz.

Tanuljon rugalmasan a Deutschlern-App segítségével!

Kifejezetten kelet-európai gondozóink részére saját fejlesztésű app segítségével tesszük lehetővé, hogy rugalmasan és a tartózkodási helytől függetlenül vehessenek részt némettanfolyamainkon. Az akadálymentes kommunikáció és a szakmaspecifikus szókincs használata az alapfeltétele annak, hogy a gondozási helyzet pozitívan fejlődjön, és a gondozott és a gondozó egyaránt sikeresnek érzékelje.

Egyedülálló Deutschlern-App alkalmazásunk az olyan alaptémákat, mint például az „Ápolás és gondozás otthoni környezetben” játékos formában segít elsajátítani. Így a saját mobil végeszköz segítségével bárhol és a tartózkodási helytől teljesen függetlenül, saját tempóban és terjedelemben lehet a nyelvet tanulni.

A Hausengel gondozói ingyen kapnak egy 1 éves licencet. Minden további érdeklődő csupán havi 5 euróért szerezheti meg a licencet.

A magyarázó videóból mindent megtudhat az első lépésekről: