Schliessen
Schliessen

A nyitottság volt az, ami a leginkább meglepett a Hausengelnél

Stefan Szablewski

Stefan Szablewski

Három év ingázást, bőröndből élést és hotelekben alvást követően úgy döntöttem, hogy a lakhelyem közelében szeretnék munkát találni. Olyan izgalmas munkát kerestem tehát, amely megfelel az elvárásaimnak – és hála a Hausengelnek, meg is találtam!

Hogy mi lepett meg a leginkább a Hausengelnél? A nyitottság! Nemcsak a nemzetközi struktúrára vonatkozóan – a Hausengel hét európai országban rendelkezik leányvállalattal –, hanem életkoromra vonatkozóan is! Sokak szemében ugyanis én korkedvezménnyel akár már nyugdíjba is mehetnék. A Hausengel nyitottsága és hajlandósága, hogy engem ennek ellenére is alkalmazzon, valamint az, amilyen fantasztikusan fogadott a tőlem jóval fiatalabbakból álló csapat, teljesen lenyűgözött.

A barátságos munkakörnyezet, valamint az egyértelműen megfogalmazott munkakör és feladatok miatt nagyon szívesen dolgozom itt. A Hausengelnek végzett munka révén én is hozzájárulok az idős és ápolásra szoruló emberek támogatásához, ami számomra szintén nagyon fontos.

Az, ami együttműködésünk elején megfogott, ma is nap mint nap megfog!

Marzena Tylman
A Hausengel telefonközpontjában dolgozom. Őszintén szólva nem ez álmaim munkája. Azonban minél hosszabb ideje csinálom, annál világosabbá válik számomra, hogy ezt a munkát soha az életben nem adnám fel egy másikért. Naponta hallom, hogy a gondozók és az ápolásra szoruló emberek családjai mennyire hálásak segítségünkért és támogatásunkért. Ez számomra annak bizonyítéka, hogy munkánknak mélyebb értelme is van. A köszönet ezen szavai nemcsak bókként foghatók fel, hanem egyúttal kihívást is jelentenek. Semmiképpen sem szabad ugyanis csalódást okoznunk azoknak az embereknek, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal.

A Hausengel számomra elsősorban a segítőkészséget jelenti

Magdalena Gärtner
2015 szeptembere óta dolgozom a Hausengel „Gondozásmenedzsment” csoportjában.

A Hausengel egy nagy, színes, nemzetközi csapat

Gabriella Tóth
Mindenki számára, aki külföldön dolgozik, az az „álommunka”, ahol aktívan használhatja anyanyelvét. Állíthatom, hogy kollégáim és én azon szerencsések közé tartozunk, akik a mindennapi munka során nap mint nap használhatják anyanyelvüket: a Hausengel a szó legszorosabb értelmében egy igazi, nemzetközi csapat.