A nyitottság volt az, ami a leginkább meglepett a Hausengelnél

Stefan Szablewski

Stefan Szablewski

Három év ingázást, bőröndből élést és hotelekben alvást követően úgy döntöttem, hogy a lakhelyem közelében szeretnék munkát találni. Olyan izgalmas munkát kerestem tehát, amely megfelel az elvárásaimnak – és hála a Hausengelnek, meg is találtam!

Hogy mi lepett meg a leginkább a Hausengelnél? A nyitottság! Nemcsak a nemzetközi struktúrára vonatkozóan – a Hausengel hét európai országban rendelkezik leányvállalattal –, hanem életkoromra vonatkozóan is! Sokak szemében ugyanis én korkedvezménnyel akár már nyugdíjba is mehetnék. A Hausengel nyitottsága és hajlandósága, hogy engem ennek ellenére is alkalmazzon, valamint az, amilyen fantasztikusan fogadott a tőlem jóval fiatalabbakból álló csapat, teljesen lenyűgözött.

A barátságos munkakörnyezet, valamint az egyértelműen megfogalmazott munkakör és feladatok miatt nagyon szívesen dolgozom itt. A Hausengelnek végzett munka révén én is hozzájárulok az idős és ápolásra szoruló emberek támogatásához, ami számomra szintén nagyon fontos.

A Hausengel számomra elsősorban a segítőkészséget jelenti

Magdalena Gärtner
2015 szeptembere óta dolgozom a Hausengel „Gondozásmenedzsment” csoportjában.

A Hausengel egy nagy, színes, nemzetközi csapat

Gabriella Tóth
Mindenki számára, aki külföldön dolgozik, az az „álommunka”, ahol aktívan használhatja anyanyelvét. Állíthatom, hogy kollégáim és én azon szerencsések közé tartozunk, akik a mindennapi munka során nap mint nap használhatják anyanyelvüket: a Hausengel a szó legszorosabb értelmében egy igazi, nemzetközi csapat.

Munkám nagyon változatos és érdekes

Maike Shapran
31 éves vagyok, és 2010 óta dolgozom a Hausenegelnél. Szeretem a munkámat, kollégáim pedig egészen fantasztikusak. Jól megértjük egymás, és jó csapat vagyunk.