<
Schliessen
Schliessen

Munkám nagyon változatos és érdekes

Maike Shapran

Maike Niederhöfer

31 éves vagyok, és 2010 óta dolgozom a Hausenegelnél. Szeretem a munkámat, kollégáim pedig egészen fantasztikusak. Jól megértjük egymás, és jó csapat vagyunk.

Doris Wenz asszisztenseként kezdtem. Nagyon élveztem az együttműködést, és sokat tanultam. Aztán egyre több feladatot kaptam, amelyek által egyre több lettem. Majd megkérdezték, hogy lenne-e kedvem gondozásmenedzserként folytatni, aminek keretében a családokhoz kiközvetített személyi állományért lennék felelős. Ennek nagyon megörültem. Mivel arról tanúskodott, hogy megbíznak bennem és elégedettek az addigi munkámmal.

Munkám nagyon változatos és érdekes. A legkülönfélébb emberekkel, helyzetekkel és problémákkal találkozom. Természetesen nem mindig könnyű, és vannak nehéz napok, de összességében nagyon szeretem ezt az emberekkel és emberekért végzett munkát.

Nagyon tetszik az is, hogy van üzemi nyugdíj- és kiegészítő egészégbiztosításunk is, ami különleges előnyt jelent.

Jól érzem magam a Hausengelnél és boldog vagyok, hogy annak idején megkaptam ezt az állást.

Az, ami együttműködésünk elején megfogott, ma is nap mint nap megfog!

Marzena Tylman
A Hausengel telefonközpontjában dolgozom. Őszintén szólva nem ez álmaim munkája. Azonban minél hosszabb ideje csinálom, annál világosabbá válik számomra, hogy ezt a munkát soha az életben nem adnám fel egy másikért. Naponta hallom, hogy a gondozók és az ápolásra szoruló emberek családjai mennyire hálásak segítségünkért és támogatásunkért. Ez számomra annak bizonyítéka, hogy munkánknak mélyebb értelme is van. A köszönet ezen szavai nemcsak bókként foghatók fel, hanem egyúttal kihívást is jelentenek. Semmiképpen sem szabad ugyanis csalódást okoznunk azoknak az embereknek, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal.

A nyitottság volt az, ami a leginkább meglepett a Hausengelnél

Stefan Szablewski
Három év ingázást, bőröndből élést és hotelekben alvást követően úgy döntöttem, hogy a lakhelyem közelében szeretnék munkát találni. Olyan izgalmas munkát kerestem tehát, amely megfelel az elvárásaimnak – és hála a Hausengelnek, meg is találtam!

A Hausengel számomra elsősorban a segítőkészséget jelenti

Magdalena Gärtner
2015 szeptembere óta dolgozom a Hausengel „Gondozásmenedzsment” csoportjában.