Filozófiánk

Emberség, együttérzés, tisztelet, emberbaráti szeretet, segítőkészség, empátia, gazdaságosság. Ezen elvek és célok jelentenek támpontot a munkánkhoz, valamint megfogalmazzák azon szakmai alapelveket, melyekre a mindennapi munkánkat építjük.

„Társadalmunk egyik legnagyobb kihívása a Németországban élő, gondozásra és ápolásra szoruló emberekről való gondoskodás, valamint az „intézményes helyett ambuláns ellátás” elvének megvalósítása. Ebben az ellátási formában a megoldást és a  jövőt a saját otthonban történő ápolás és gondozás jelenti, megbízható, tapasztalt és képzett európai beteggondozók közreműködésével. Célunk, hogy az ápolásra szoruló emberek olyan ápolásban és gondozásban részesüljenek, amelyre ténylegesen szükségük van és azt megszokott, otthoni környezetükben tegyük számukra elérhetővé. Rendelkezésére állunk, forduljon hozzánk.”

A Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH egy német családi vállalkozás, melynek székhelye Hessen tartomány szívében, Ebsdorfergrund-Heskemben található. Fontos számunka, hogy minden Hausengel beteggondozó be legyen jelentve Németországban, valamint német beteg- és felelősségbiztosítással rendelkezzen. Ezt garantáljuk Önnek és beteggondozóinknak.


Küldetési nyilatkozat letöltése