ŐSZI NYEREMÉNYJÁTÉK

Meghívjuk kedves franchise-Partnereinket, hogy vegyenek részt „Az én történetem” elnevezésű őszi nyereményjátékunkon. Az idősgondozók sok érdekes történetről tudnak mesélni. Nap mint nap érdekes, szép és megindító beszámolókat hallunk. Ezen a versenyen a legérdekesebb történeteket szeretnénk díjazni.

A részvétel feltételei egyszerűek:

  • „Az én történetem” verseny azoknak a Hausengel franchise-Partnereinknek szól, akik meg szeretnék osztani tapasztalataikat és mesélni szeretnének gondozói munkájuk előnyeiről és szép oldalairól. Számunkra természetesen ismert, hogy milyen megerőltető lehet ez a munka. De gazdag lehet szép élményekben és boldog pillanatokban is. Nem nagyszerű érzés személyesen megtapasztalni, hogy miként sikerül idősgondozóként érezhetően javítani a gondozott személy életminőségén?
  • Írja le egy történet formájában a Hausengelen keresztül végzett munkájával kapcsolatos legjobb tapasztalatait (legalább 10 mondatban). Írjon azokról a pillanatokról, amelyek mosolyt csaltak az arcára és melegséggel töltötték el a szívét. Témaként akár a motivációját, a korábbi munkatapasztalatait vagy a családtagokkal való kapcsolatát is hozhatja. Hogyan változtatta meg ez a munka az Ön életét?
  • Nagyon várjuk történeteit, melyeket kérünk 2020. szeptember 23-ig küldjenek el részünkre. A történeteket elküldheti az info(at)hausengel.de címre (feltétlenül adják meg a levél tárgyaként: Gewinnspiel „Meine Geschichte“) vagy postai címre: 1146 Budapest, Thököly út 86. Fsz.1. (a borítékra kérem írja rá : Nyereményjáték „Az én történetem”). Ha inkább szóban mondaná el nekünk történetét, az sem probléma. Kérjük, ehhez lépjen kapcsolatba személyes Hausengel tanácsadójával telefonon.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy történetének a versenyre történő benyújtásával együtt hozzájárul  történetének és személyes adatainak közzétételéhez.
  • A nyerteseket 2020. szeptember 28-án hirdetjük ki. A legérdekesebb történetek közül  legfeljebb 15 szerző részesül díjazásban.
  • DÍJAK: A díjak 15 db Hausengel-szett. Mindegyik egy kozmetikai táskából és egy pénztárcával ellátott karkötőből áll.

Itt olvashatják a részvételi feltételeket.

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság
Covid-19 elleni oltás

Covid-19 elleni oltás

A lakosság tömeges oltása megkezdődött Magyarországon is, akárcsak a többi EU tagországban,  a védőoltás hazánkban önkéntes és ingyenes.

A védőoltások beadása oltási terv alapján történik a kijelölt...

2020 Karácsony

2020 Karácsony - más, de mégis a szeretet ünnepe

Egy jól ismert karácsonyi ének: „Kiskarácsony, nagykarácsony…”. És igen: ebben a különleges évben is karácsony estéjét ünnepeljük december 24-én. De ami nagy valószínűséggel idén más lesz, az a módja.

...

Karácsonyi nyereményjáték gondozóknak

Karácsonyi nyereményjáték gondozóknak

Szeretne extra pénzt bezsebelni a karácsonyi szezonban? Akkor vegyen részt a Hausengeles karácsonyi nyereményjátékunkon! A részvétel feltételei rendkívül egyszerűek, és ha szerencséje van, akár 500...