Támogatott német nyelvtanfolyamok gondozóknak

A Hausengel évek óta a Franchise-partnerei kompetenciáinak és készségeinek fejlesztésére összpontosít, többek között ingyenes online tanfolyamokat is kínál nekik az idősgondozásról. Külföldi munkavégzés esetén azonban a nyelvtudás fontos szempont, amit érdemes fejleszteni, hogy megkönnyítsük a kommunikációt a gondozottakkal és hozzátartozóikkal, megbirkózzunk a mindennapi helyzetekkel, vagy csökkentsük a stresszt egy idegen országban. Szeretnénk bátorítani a gondozóinkat a német nyelvtanulásra, és akár 75 euróval támogatjuk a választott nyelvtanfolyamot!

Hogyan használható fel az ajánlat?

  • Kizárólag Hausengel Franchise-partnereknek szóló ajánlat.
  • Válasszon bármilyen nyelviskolát, bármilyen városban vagy nyelvi portálon, az Önnek megfelelő időpontban.
  • A tanfolyamra helyben vagy online kerülhet sor.
  • Ha benyújtja nekünk a tanfolyam elvégzéséről szóló igazolást és a nyugtát, 75 eurót utalunk vissza a számlájára, hogy támogassuk a nyelvi fejlődését.

Van egy régóta működő nyelvi csoportunk is a Facebookon, ahol hétfőtől péntekig rövid német leckéket teszünk közzé. Csatlakozzon a csoporthoz és használja ki a fenti ajánlatot is!

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság

Kisorsoltuk a karácsonyi nyereményjátékunk nyerteseit

Eljött az idő, kihirdetjük a Hausengel karácsonyi nyereményjátékának a nyerteseit!

Azok a Franchisepartnereink, akik 2022. december 23. és 31. között Németországban voltak megbízásban, automatikusan…

Szakértői tanácsok a Hausengel-gondozói számára

A Hausengel Franchise-üzemeltetői szakértői tanácsadásban részesülhetnek. A gondozási munkát változó tapasztalatokkal rendelkező emberek végzik. A Németországban dolgozó ápolók a megbízás során számos…

4 szövetségi államban feloldották a kötelező elkülönítést

Bajorországban, Hessenben, Baden-Württembergben és Schleswig-Holsteinben a pozitív korona tesztet követő izolálási kötelezettséget eltörölték. Ezt a lépést a tartományok a csökkenő fertőzési…