ŐSZI NYEREMÉNYJÁTÉK

Meghívjuk kedves franchise-Partnereinket, hogy vegyenek részt „Az én történetem” elnevezésű őszi nyereményjátékunkon. Az idősgondozók sok érdekes történetről tudnak mesélni. Nap mint nap érdekes, szép és megindító beszámolókat hallunk. Ezen a versenyen a legérdekesebb történeteket szeretnénk díjazni.

A részvétel feltételei egyszerűek:

  • „Az én történetem” verseny azoknak a Hausengel franchise-Partnereinknek szól, akik meg szeretnék osztani tapasztalataikat és mesélni szeretnének gondozói munkájuk előnyeiről és szép oldalairól. Számunkra természetesen ismert, hogy milyen megerőltető lehet ez a munka. De gazdag lehet szép élményekben és boldog pillanatokban is. Nem nagyszerű érzés személyesen megtapasztalni, hogy miként sikerül idősgondozóként érezhetően javítani a gondozott személy életminőségén?
  • Írja le egy történet formájában a Hausengelen keresztül végzett munkájával kapcsolatos legjobb tapasztalatait (legalább 10 mondatban). Írjon azokról a pillanatokról, amelyek mosolyt csaltak az arcára és melegséggel töltötték el a szívét. Témaként akár a motivációját, a korábbi munkatapasztalatait vagy a családtagokkal való kapcsolatát is hozhatja. Hogyan változtatta meg ez a munka az Ön életét?
  • Nagyon várjuk történeteit, melyeket kérünk 2020. szeptember 23-ig küldjenek el részünkre. A történeteket elküldheti az info(at)hausengel.de címre (feltétlenül adják meg a levél tárgyaként: Gewinnspiel „Meine Geschichte“) vagy postai címre: 1146 Budapest, Thököly út 86. Fsz.1. (a borítékra kérem írja rá : Nyereményjáték „Az én történetem”). Ha inkább szóban mondaná el nekünk történetét, az sem probléma. Kérjük, ehhez lépjen kapcsolatba személyes Hausengel tanácsadójával telefonon.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy történetének a versenyre történő benyújtásával együtt hozzájárul  történetének és személyes adatainak közzétételéhez.
  • A nyerteseket 2020. szeptember 28-án hirdetjük ki. A legérdekesebb történetek közül  legfeljebb 15 szerző részesül díjazásban.
  • DÍJAK: A díjak 15 db Hausengel-szett. Mindegyik egy kozmetikai táskából és egy pénztárcával ellátott karkötőből áll.

Itt olvashatják a részvételi feltételeket.

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság

Idösápolás höség idején

Az idösgondozás megterhelö, nehéz munka. Ezen hivatás gyakorlásával mások élete fölött vállal felelösséget a gondozó személy. A gondozók azok, akik a gondozott állapotát megzavaró, nyugtalanító...

A Hausengel " teljeskörű gondoskodás" új szállítási szolgáltatást indít a franchise-üzemeltetők számára

A Hausengel több mint 16 éve a legmagasabb minőséget, a jogbiztonságot és az átláthatóságot képviseli.Ha Ön gondozóként szeretne dolgozni, partnerek vagyunk komoly és jól jövedelmező németországi...

Idősgondozók Nemzetközi Napja – az ember számít

Június 11-e egy különleges nap. 2016 óta ezen a napon ünnepeljük az idősgondozók nemzetközi napját. Az ünnepet a Hausengel azért hozta létre, hogy megbecsülését fejezze ki az idősgondozók előtt, és...