Schliessen
Schliessen

Nyári nyereményjáték

A koronapandémia sok változást hozott az életünkben, de a nyarat nem tudja megállítani! Egy nyári nyereményjátékot készítettünk elő azon franchise-üzemeltetőink számára, akik készen állnak arra, hogy még a szép nyári hónapok során is támogassák az ápolásra szorulókat.

A részvételi feltételek nagyon egyszerűek: vállaljon el egy min. 4 hetes megbízást 2021. június 01 és augusztus 31 között, és ne szalassza el a nyerési lehetőségét! Szeptember 6-án kisorsolunk 5 db 200 euró értékű pénznyereményt, tehát a nyeremények teljes összege 1.000 euró!

Érdeklődjön személyes tanácsadójánál az aktuális ajánlatokról és vállaljon el egy megbízást a nyár folyamán.

Emlékeztetjük Önöket arra, hogy a Hausengel minden higiéniai- és biztonsági előírást szigorúan, a törvényi szabályozásnak megfelelően valósít meg. A be- és kiutazás törvényileg előírt higiéniai- és viselkedési szabályok betartása mellett történik.

Ezen kívül minden franchise-üzemeltető rendelkezik betegbiztosítással, mely a korona-fertőzésre is kiterjed. Aktuális információkat a Németországban jelenleg érvényben lévő utazási korlátozásokról és a karaténnal kapcsolatos rendelkezésekről korona-oldalunkon talál.

Nyári nyereményjáték