Schliessen
Schliessen

Megszűntek a Magyarországra érkezőkkel szemben elrendelt beutazási korlátozások

A 263/2020. kormányrendelet értelmében a Németország, Ausztria, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Szerbia és Szlovénia területéről érkező magyar állampolgárok korlátozás nélkül beléphetnek Magyarország területére és átutazhatnak Magyarországon. Már nem kötelező a 14 napos karantén.

A Szerbiából érkező franchise-vevők esetében a határellenőrzés során továbbra is lehet számítani egészségügyi ellenőrzésre, a Németországba utazás céljából Magyarországra történő belépés és a hazautazás során egyaránt. Negatív koronatesztre azonban nincs szükség. A zökkenőmentes utazást 9 határátkelőhely biztosítja, amelyet újra megnyitottak.

A korlátozásokat a nemzetközi légi- és vasúti közlekedésben is feloldották. A járatok és úticélok száma azonban még nem éri el a COVID-19 kitörése előtti szintet.

Mindenféle kötelezettség nélkül szívesen tájékoztatjuk Önt a járatokról és úticélokról. Kérjük, forduljon személyes tanácsadójához vagy a 06 30 342 01 22 telefonszámon budapesti irodánkhoz. Javasoljuk, hogy a https://koronavirus.gov.hu/ honlapon található hivatalos információkat is rendszeresen olvassa!

Kérjük, tartsa be az egészségügyi előírásokat és vigyázzon egészségére!

Forrás: ifeelstock - stock.adobe.com