<
Schliessen
Schliessen

Lehetőségekkel teli nyár: miért érdemes most gondozási megbízást vállalni

Míg sokan a nyári hónapokban nyaralni mennek, Önnek lehetősége van arra, hogy okosan használja ki ezt az időt, és jelentősen növelje a bevételét. Most van itt az ideális idő, hogy a Hausengellel dolgozzon. Ápolóink állnak megbízásaink középpontjában, és szeretnénk megmutatni, miért is különösen kifizetődő egy nyári megbízás.

Rugalmas megbízások - Ön dönt

A Hausengelnél nagy hangsúlyt fektetünk a tiszteletre és az önrendelkezésre. Önálló gondozóként Ön szabadon dönthet arról, hogy mennyi ideig szeretne megbízást vállalni. Akár csak néhány hétre szeretne besegíteni, akár több hónapig szeretne dolgozni - nálunk megtalálja a megfelelő megbízást az Ön számára. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy munkáját személyes igényeihez és pénzügyi tervezéséhez igazítsa. Ne feledje: nyáron különösen nagy az igény a segítségre. Ön szabadon választhat, és rengeteg lehetséges megbízás áll rendelkezésére. Használja ki ezt, és biztosítsa a nyár folyamán a jövedelmező megbízásokat.

Nyári nyereményjáték: Nagyszerű pénzdíjakat lehet nyerni

Hogy a nyári időszakot még vonzóbbá tegyük, egy exkluzív nyári nyereményjátékot is indítottunk. Minden gondozó, aki 2024 június 1. és augusztus 31. közötti időszakban megbízást vállal, nagyszerű pénzdíjakat nyerhet. További 150 eurót vihet haza! Ezzel szeretnénk megköszönni a nyári hónapokban tanúsított segítőkészségüket és elkötelezettségüket. Képzelje el, hogy nem csak biztos jövedelemre tesz szert, hanem a játékon keresztül további pénzügyi bónuszra is lehetősége van. Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy felejthetetlenné tegye a nyarát.

A bónuszrendszer jutalmazza a hűségét

Ezenkívül minden Hausengel gondozót jutalmazunk a hűségéért - mert tudjuk, hogy az Ön munkája igényes és értékes. Amikor nálunk kezd, automatikusan bekerül a bónuszrendszerünkbe. Ez azt jelenti, hogy:

  • Évi 180 nap: Ha Ön évente 180 napot vállal Hausengelen keresztül gondozóként, 50 eurós bónuszt kap.
  • 50 nap egy évben: Ha egy évben 250 napot vállal, az 50 eurón felül további 80 eurót kap.

A legjobb dolog benne? Semmi miatt nem kell aggódnia - mi automatikusan számoljuk a napjait, így Ön teljes mértékben a gondozási feladatokra koncentrálhat. Minél hamarabb elkezdi, annál hamarabb meglesz a jutalma. Használja ki ezt a lehetőséget, és kezdje el most!

Elkötelezettsége és elhivatottsága megérdemli, hogy elismerjék és méltányosan jutalmazzák. A Hausengel által kínált számos juttatás és a nyári hónapok során biztosított további lehetőségek miatt most van itt a tökéletes alkalom, hogy gondozóként kezdjen el dolgozni. Alig várjuk, hogy üdvözölhessük Önt a Hausengel családunkban, és hogy együtt zárjunk egy sikeres nyarat.