<
Schliessen
Schliessen

Keressen többet és kapjon elismerést: Új a bónuszrendszerünk

A Hausengel-el való együttműködés mindig is több volt, mint egy egyszerű munka - ez egy partnerség, amelyet a bizalom és a megbecsülés jellemez. Már 2005 óta szorosan együttműködünk Franchise partnereinkkel, ez a tisztességes együttműködés töretlen. Ma szeretnénk bemutatni Önnek egy olyan újítást, amely még jobban jutalmazza az Ön kemény munkáját és elkötelezettségét: vadonatúj bónuszrendszerünket, amely 2024. január 1-jén lép életbe.

Keressen többet a Hausengel jutalmazási rendszerével

Büszkék vagyunk arra, hogy a Hausengel többször is elnyerte Németország legjobb munkaerő-közvetítő ügynökségének címét, és ezt részben elkötelezett gondozóinknak köszönhetjük, akik nap mint nap kiemelkedő munkát végeznek. 2024-től új bónuszrendszerrel jutalmazzuk az Ön elkötelezettségét és kitartását. Szeretnénk biztosítani, hogy az Ön munkája ne csak kielégítő, hanem anyagilag is kifizetődő legyen. Azon ápolók számára, akik 2024-ben összesen 180 napot dolgoznak egy megbízásban, 50 eurós bónuszt kapnak. És ez még nem minden: ha ugyanabban az évben 250 napot dolgozik velünk, az 50 eurón felül további 80 eurót kap.

A megbízási napjait automatikusan számoljuk a rendszerünkben, így Ön a gondozási feladataira koncentrálhat.

Miért érdemes a Hausengel partnerként együttműködni

A bónuszrendszerünk csak újabb bizonyítéka annak, hogy mennyire törődünk a gondozóinkkal. Hisszük, hogy a megbecsülés a sikeres együttműködés kulcsa. A velünk való együttműködés számos egyéb előnnyel jár:

- Jövedelmező megbízások Németországban: a képességeinek és érdeklődésének megfelelő megbízások széles skáláját kínáljuk.

- Vonzó kereseti lehetőségek: Akár havi nettó 2000 €-val anyagi biztonságot és elismerést kínálunk Önnek a munkájáért - plusz bónuszokat!

- Legális munka és egyértelmű szerződések: Nálunk jogilag biztonságos környezetben, cáfolhatatlan szerződésekkel és tisztességes feltételekkel dolgozhat.

- Átfogó biztosítási fedezet: Az Ön biztonsága fontos számunkra. Ezért nyújtunk átfogó biztosítási fedezetet.

- Személyes kapcsolattartó az Ön anyanyelvén: Vészhelyzetekben éjjel-nappal rendelkezésre állunk, hogy az Ön anyanyelvén segítsünk Önnek.

- Továbbképzési lehetőségek: Támogatásunk túlmutat a munkán, a nyelvtanfolyamoktól az ápolói tanfolyamokig terjedő továbbképzésekkel.

- Minden formaság elintézése: Minden szervezési ügyet elintézünk, az Ön érkezésétől a számlázásig.

- Ellenőrzött megbízások és biztonságos szerződések: Csak olyan megbízásokat adunk, amelyek megfelelnek magas követelményeinknek, és cáfolhatatlan szerződéseket kínálunk a stabil szakmai alaphoz.

A Hausengelnél nagyra értékeljük az Ön kemény munkáját, és új jutalmazási rendszerünkkel szeretnénk megköszönni Önnek az elkötelezettségét. Ön nem csak a Hausengel család fontos tagja, hanem egyúttal kulcsfontosságú építőköve is annak a küldetésünknek, hogy minőségi ellátást nyújtsunk Németországban.