Képzések a Hausengel Akadémián – digitális, innovatív, rugalmas

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a tanulást a lehető legegyszerűbbé és legrugalmasabbá tegyük. A gondozók továbbképzésének területén innovatív piacvezetőként folyamatosan töltjük meg új tartalmakkal és innovatív formákkal az e-learning kurzusainkat, ezzel is elősegítve és biztosítva a lehető legsikeresebb tanulást. A tanúsítvánnyal rendelkező gondozóvá való továbbképzésünket egy ideig a Springer Medizin Verlag kiadóval együttműködve kínáltuk. Az együttműködés azonban véget ért, és a Hausengel Akadémia teljes egészében átvette a kurzust.

Ennek előnye, hogy ezáltal megvan az a szabadságunk, hogy a tartalmakat és a tanulási formát szabadon módosítsuk és frissítsük – hogy Ön mindig a legfrissebb információkkal rendelkezzen és mindig a tudomány legújabb eredményeivel ismerkedhessen meg, hogy a tanulás örömet szerezzen és a tanagyag érdekes legyen! Biztosíthatjuk, hogy a modulok tartalmi minősége, melyet a Springer Medizin Verlag kiadóval közösen dolgoztunk ki, továbbra is a régi lesz. Az IHK tanúsítványa természetesen megmarad, amely igazolja képzéseink magas minőségét.

Annak érdekében, hogy a tanulást az Ön számára még rugalmasabbá és egyszerűbbé tegyük, a tanulási platformra való bejelentkezést le fogjuk egyszerűsíteni. Franchise-partnereink részére a jövőben automatikus hozzáférést fogunk biztosítani tananyagainkhoz. Amint létrehoztuk az Ön személyes tanulási környezetét, Ön automatikusan e-mailt fog kapni LMS (Learn Management System) rendszerünktől. Önnek túl sok további tennivalója nem lesz. Csak jelentkezzen be az e-mailben megadott hozzáférési adatokkal, változtassa meg a kapott jelszót, és már kezdheti is! Egyszerűnek hangzik, nem?

Személyes tanulási környezetében a jövőben nemcsak a tanúsítvánnyal rendelkező, otthoni környezetben való gondozásra feljogosító e-learning kurzusokat találja meg, hanem a franchise-képzést is új, innovatív és digitális formában. Ön bármikor hozzáférhet a franchise-képzés tartalmaihoz, így tudását bármikor felfrissítheti. Az érdekes videók mellett izgalmas tanmodulokat is talál, amelyeket természetesen az Ön országának nyelvén, azaz magyarul kínálunk.

Hogy a Hausengel Akadémia által kínált átfogó képzési kínálatot teljessé tegyük, a jövőben az Ön személyes területén számos német nyelvtanfolyam lesz elérhető. Oktatóvideók, szótárfüzetek, kiejtési videók és számos e-learning tartalom fogják Önt támogatni abban, hogy német nyelvtudását folyamatosan fejleszthesse. A német nyelvtanfolyamok az eddigi skype-kurzusokhoz, valamint Deutsch APP-hez fog sikeres kiegészítést nyújtani.

Önnek természetesen lehetősége van az államilag elismert Hausengel Akadémia tanúsítványainak megszerzésére is. Az egyes kurzusokat egy online záró teszttel lehet abszolválni. Ennek sikeres letételét követően Ön megkapja a kurzushoz tartozó tanúsítványt. A tanúsítványok áttekinthetően tartalmazzák a tananyag tartalmát, és a tanúsítványt Ön bármikor kinyomtathatja vagy elmentheti.

Izgalmas évnek nézünk elébe, amely sok kiváló, exkluzív és franchise-vevőink számára ingyenes tanulási lehetőséget kínál!

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság

A koronavírus Németországban: A gondozók helyzete és a biztosítási védelemre vonatkozó tudnivalók

A koronavírus Európában és nálunk, Németországba egyaránt terjed. A német kormány által hozott intézkedések célja a további fertőzések megakadályozása és a további terjedés lelassítása. Az ezzel...

Húsvéti nyereményjáték

Közeleg a húsvét. Azoknak a gondozóinknak, akik az ünnepek alatt is támogatást nyújtanak az ápolásra szorulóknak, egy nyereményjátékot készítettünk elő.

Az egyéni vállalkozóként dolgozó gondozók profitálnak a kisvállalkozások áfa-határának felemeléséből

Jó hírek az adóhatóságtól? Bizony, ilyen is van! A bürokrácia csökkentéséről szóló törvény értelmében ugyanis átdolgozták a kisvállalkozásokról szóló jogszabályokat. 2020. január 1-jétől a...