<
Schliessen
Schliessen

Karácsonyi nyereményjáték gondozóknak

Szeretne extra pénzt bezsebelni a karácsonyi szezonban? Akkor vegyen részt a Hausengeles karácsonyi nyereményjátékunkon! A részvétel feltételei rendkívül egyszerűek, és ha szerencséje van, akár 500 eurót is nyerhet! 

Még van néhány hét karácsonyig, de mindenki már terveket sző a karácsonyi szezonra. Néhányan a családjukkal töltik a karácsonyt, mások pedig a gondozásra szorulók mellett állnak ebben a különleges időszakban is és segítséget nyújtanak számukra. Különösen ebben az évben vágyunk mindannyian az ünnepi és meghitt karácsonyi hangulatra, függetlenül az ünneplés helyszínétől és körülményeitől.

Azon kedves franchise-vevőinknek, akik a németországi megbízás mellett döntöttek és szerződésük a 2020. december 23. és 31. közötti 9 napoot lefedik, karácsonyi nyereményjátékkal készültünk. A részvételhez csak a fent említett időszakban kell szerződéssel rendelkeznie. Az összes Hausengel-franchise-tag, aki ebben az időszakban megbízásban van, automatikusan résztvevője lesz karácsonyi lottónknak. 2021. január 11-én 3 szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik megnyerik a pénzdíjakat: 2x 100 € és 1x 500 €. Ne hagyja ki a nyerés esélyét – vállaljon a Hausengellel együttműködve megbízást a télidőre, és segítsen, hogy a szerencse bekopogtathasson Önhöz!

Karácsonyi nyereményjáték gondozóknak