<
Schliessen
Schliessen

Karácsonyi meglepetés a Hausengel gondozóinak: nyerjen 300 eurót a karácsonyi nyereményjátékunkkal!

Nyakunkon az ünnepi időszak, és mi a Hausengelnél szeretnénk stílusosan megünnepelni az elkötelezett gondozóinkat. Ezért egy exkluzív karácsonyi nyereményjátékkal készültünk, hogy az új évet ünneplésre való okkal kezdhesse! És mi lehetne jobb módja ennek, mint egy 300 eurós nyeremény?

Biztosítani szeretnénk, hogy az gondozási szolgáltatásokba fektetett kemény munka és odaadás megfelelő elismerésben részesüljön. A karácsonyi sorsolással szeretnénk köszönetet mondani, és kifejezni elismerésünket az Önök folyamatos támogatásáért.

 

A versenyben való részvételhez mindössze annyit kell tennie, hogy elfogad egy németországi megbízást, amely a 2023. december 23. és 2024. január 1. közötti időszakra esik, és készít egy fényképet vagy videót nekünk a közösségi média profilunkra. Amint teljesíti ezt a feltételt, automatikusan bekerül a sorsolásba.

A 300 euró nyolc szerencsés nyertesét 2024. január 9-én sorsoljuk ki. A bejelentés a közösségi média profilunkon és közvetlenül telefonon történik majd. - A szerencsés nyertesekről szívesen fogadunk rövid videót/fényképet egy rövid ajánlólevéllel! 

Ne szalassza el tehát az év eleji extra nyeremény lehetőségé!

Ne feledje: A lehetséges 300 eurós nyereményen felül további 300 eurót kap ünnepi bónuszként. Minden ápolónak, aki karácsonytól (december 24. - december 26.) és szilveszter estétől (2023. december 31.) újév napjáig (2024. január 1.) van megbízásban, lehetősége van különösen jövedelmező munkára. Németországban az ünnepnapokon is nagy a kereslet gondozókra, és a különleges elkötelezettségért és a kemény munkáért járó hálát az ünnepi bónusszal hangsúlyozzák a megbízók: szilveszterkor és karácsonykor egyenként 150 eurós, azaz 300 eurós bónusz vár Önre.

Ön mit kezdene az új évben egy 600 eurós extra juttatással? Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtudja!

Minden résztvevőnek sok sikert és örömmel teli karácsonyi ünnepeket kívánunk!