<
Schliessen
Schliessen

Karácsonyi megbízás? Mert megéri!

Két hónap múlva már itt a karácsony. Sokak számára ez a családdal eltöltött időt, ünnepi díszítést, az öröm és a szeretet megosztását jelenti. Önöknek, kedves gondozók, ez azonban egy lehetőség is. Gondoltak már arra, hogy az évnek-e különleges időszakát megbízásban töltsék? Igen? Akkor olvasson tovább, hogy megtudja, miért érdemes.

Karácsony és szilveszter idején sok család továbbra is számít a professzionális támogatásra. A családoknak szükségük van az Ön kivételes képességeire és szívből jövő elkötelezettségére, hogy a gondozásra szoruló szeretteik a lehető legjobb ellátást kapják. Ugyanakkor sok gondozó nem áll már rendelkezésre. Akik ennek ellenére hajlandóak felelősséget és megbízást vállalni, ebben a különleges időszakban, azoknak nemcsak az az előnyük, hogy másoknak örömet szerezhetnek, hanem az is, hogy megbízások széles skálája közül választhatnak. Ez a nagy kereslet azt jelenti, hogy megtalálhatja a képességeinek és időbeosztásának megfelelő, tökéletes megbízást.

De a legjobb az egészben az, hogy az ünnepek alatt tett erőfeszítéseiért további jutalmat kap. Szentestétől (december 24.) karácsony estig (2023. december 26.) és szilveszter estétől (2023. december 31.) az újév napjáig (2024. január 01.) lehetősége van arra, hogy jövedelmező megbízásokat vállaljon, amelyekhez további ünnepi bónusz jár. Szilveszterkor és karácsonykor külön-külön 150 eurós, összesen 300 eurós bónuszt kínálunk Önnek.

Mindig állunk rendelkezésére, hogy válaszoljunk kérdéseire, és segítsünk Önnek biztosítani az áhított szerződéseket. Az Ön munkája felbecsülhetetlen értékű, és szeretnénk biztosítani, hogy megkapja a megérdemelt elismerést és jutalmat.