<
Schliessen
Schliessen

Húsvéti nyereményjáték

A Hausengel hálás azoknak a gondozónőknek és gondozóknak, akik hajlandóak az ünnepnapokat külföldön eltölteni az ápolásra és gondozásra szoruló emberek ellátása érdekében, mert nem mindenki dönt úgy, hogy a húsvéti ünnepeket munkával tölti el. A Hausengel egy nyereményjátékot készített elő azok számára, akik vállalják, hogy ezen különleges időszak alatt mégis segítséget nyújtanak.

Ha Ön a húsvéti ünnepek ideje alatt megbízást vállal, akkor a megbízóval megállapodhat arról, hogy az Ön részére az ünnepnapokra vonatkozóan sor kerüljön prémium kifizetésére is. De ez még nem minden! A húsvéti prémium mellett Ön részt vesz a húsvéti nyereményjátékunkban, amely során pénznyereményben részesülhet.

Minden Háziangyalnak, aki április 1 és április 6 között megbízást vállal, lehetősége van arra, hogy a négy pénzdíj egyik boldog nyertese legyen. Ehhez nincs szükség semmiféle egyéb regisztrációra, mert aki a fent említett időszak alatt megbízást vállal, automatikusan részt vesz a nyereményjátékunkban. A nyereménysorsolásra április 15-én kerül sor, a nyeremények összege 100, 200, 300 és 400 Euró!

Vállaljon megbízást a húsvéti ünnepek alatt és csípje nyakon a szerencséjét!

Húsvéti nyereményjáték