Húsvéti nyereményjáték gondozóink számára

Ha a húsvéti időszakban vállal megbízást Németországban, több bevételben részesülhet! A szokásos napidíja mellett közvetlenül a német ügyféllel - a családdal - is tárgyalhat a húsvéti bónuszról. De a Hausengelnél még többet kap, mert minden Hausengel Franchise-partner, aki április 6. és 11. között megbízást teljesít, automatikusan részt vesz a húsvéti nyereményjátékunkon.

Vállaljon tehát tavaszi megbízást és nyerjen bónuszt! Mit kell tennie, hogy kihasználja ezt a lehetőséget? Mindössze annyit, hogy elfogad egy 2023. Április 6. És 11. közötti időszakra vonatkozó megbízást. Az ebben az időszakban leadott megbízás garantálja, hogy Ön részt vesz a sorsoláson. Nincs szükség további regisztrációra!

Minden Hausengel Franchise-partner között, aki ebben az időszakban megbízást teljesít, 8 darab, egyenként 150 € értékű készpénz nyereményt sorsolunk ki. A szerencsés nyerteseket április 17-én hirdetjük ki.

Vállaljon el egy húsvéti megbízást a Hausengel-el együttműködve, és használja ki a szerencséjét!

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság
Siegel Deutscher Kunden-Award: Zum Dritten Mal in Folge TOP-Pflegekräftevermittler

Az ügyfelek megerősítik a Hausengel TOP ügyfélszolgálatát: Német ügyféldíj elismerése

Melyik cégeknek van a legelégedettebb ügyfelei és a legjobb szolgáltatásai? Ez volt többször is a központi kérdése a "Német ügyféldíj 2022/23" nagy országos rangsornak, amelyet a Német Fogyasztói…

Támogatott német nyelvtanfolyamok gondozóknak

A Hausengel évek óta a Franchise-partnerei kompetenciáinak és készségeinek fejlesztésére összpontosít, többek között ingyenes online tanfolyamokat is kínál nekik az idősgondozásról. Külföldi…

Kisorsoltuk a karácsonyi nyereményjátékunk nyerteseit

Eljött az idő, kihirdetjük a Hausengel karácsonyi nyereményjátékának a nyerteseit!

Azok a Franchisepartnereink, akik 2022. december 23. és 31. között Németországban voltak megbízásban, automatikusan…