Schliessen
Schliessen

Hausengel-ajánló nyereményjáték

Örömmel tölt el bennünket, hogy a franchise-partnereink örömmel ajánlanak minket mások figyelmébe. Számunkra ez a bizalom bizonyítéka. A kölcsönös bizalom elengedhetetlen a gondozói iparágban és garantálja a sikeres együttműködést. Minden sikeres gondozói ajánlásért 100 euró ajánlási prémiumot fizetünk, amennyiben az új gondozóval kötött szerződés futamideje legalább 3 hónap.

Hausengel-ajánló nyereményjáték

Október 1-jén kezdődött el Hausengel-ajánló versenyünk, amely további előnyöket jelent az ajánló személyek számára. Franchise-partnereink további pontokat kapnak a sikeres ajánlásokért a verseny ideje alatt. Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor vehetünk figyelembe ajánlást, ha az ajánlott gondozó még nem volt a Hausengel franchise rendszerében. Egy pontot kap, ha az ajánlott személy Hausengel franchise-partnerré válik és egy további pontot kap minden egyes következő hónapért, amelyben a közvetített személy dolgozik.

Aki 2021. február 28-ig eléri a legtöbb pontot, 400 eurót nyer. A második helyért 300 eurót, a harmadikért 200 eurót fizetünk. A verseny minden hónapja után közzétesszük az ideiglenes pontállást a Facebook oldalunkon, ahol 2021. március 2-án az eredményeket is kihirdetjük.

Ugyanakkor tájékoztatjuk Önöket, hogy ajánlási rendszerünk korábbi szabályai a verseny időtartama alatt is érvényben maradnak. Ha ismer valakit a baráti, vagy ismerősi köréből, aki gondozói munkát keres Németországban, akkor kérjük, ajánljon minket, és vegyen részt a nyereményjátékunkon. Ne veszítsen időt, mert minden franchise-vevő számít. Sok sikert!