Harmadszorra az igazi: a Focus ismét a Hausengelnek ítélte oda a díjat

Jó, jobb, legjobb - a Hausengel harmadszor kapja meg a Focus-Money "Németország legjobbja" díját. Az értékelt 20 000 vállalat közül a családi vállalkozás ismét kiemelkedik a számos pozitív ügyfélvéleménynek köszönhetően.

A Hausengel szolgáltatásainak minden egyes jó minősítése vagy ajánlása értékes. Hab a tortán: a Hausengel már zsinórban harmadik éve kapta meg a Deutschlandtest "Németország legjobb gondozási és támogatási szolgáltatásai" pecsétjét. A tavalyi évhez hasonlóan most is hálásak vagyunk a pozitív és építő jellegű értékelésekért, amelyek ezt a különleges eredményt egyáltalán lehetővé teszik számunkra. "Harmadszorra az igazi!" - Simon Wenz vezérigazgató örül a díjnak.  „Ez az újabb díj nagyon boldoggá tesz minket, és megerősít bennünket a mindennapi munkánkban."

Bár az olyan keresőmotorok, mint a Google és társai a szolgáltatók és lehetőségek teljes skáláját megmutatják, egyre nehezebb megtalálni közöttük a ténylegesen legjobb szolgáltatót. Ezért a tanulmányok és a díjak segítenek a tájékozódásban. Idén a német piacot a Deutschland Test és a Focus-Money üzleti magazin megbízásából az Institute for Management and Economic Research (IMWF) elemezte.

A tanulmányból kiderül, hogy a németek mely vállalatokban bíznak a leginkább. Ehhez mintegy 20 000 márkát és vállalatot vizsgáltak meg a közösségi figyelés módszerével. Az interneten található számos forrásból származó vásárlói véleményeket egy adatbázisban rögzítik és értékelik. Azok a vállalkozások, amelyek különösen pozitív eredményt érnek el ebben a legnagyobb ügyfélértékeléseket vizsgáló tanulmányban, díjat kapnak - és a Hausengel is ezek közé tartozik.

De mit értékelnek az ügyfelek különösen a Hausengelben?

  1. A több mint 17 éves tapasztalatot. A vállalatot 2005-ben alapítottuk saját családi múltunkból és szükségszerűségünkből, ami 17 évnyi gondozási szakértelmet jelent. Ebből fejlődött ki az empátia, a minőségtudatosság és a mindennapi támogató szolgáltatások széles skálája.
  2. A képzett ápolószemélyzetet. 14 000 kelet-európai ápoló van a Hausengel-csapatban. A vállalat maga toborozza a gondozókat, és gondosan felkészíti őket a németországi kiküldetésükre. Az államilag elismert Hausengel Akadémián lehetőségük van arra, hogy ápolói és gondozói továbbképzésben részesüljenek.
  3. Az egyéni segítséget. A képzett tanácsadók és a kiegészítő szolgáltatások széles skálája egyéni támogatást nyújt a személyes helyzettől függően.

 

Az ügyfeleinkkel és partnereinkkel való kapcsolatépítés és eszmecsere az alapja a további fejlődésünknek és a magas minőségi követelményeknek, amelyeket nap mint nap állítunk magunk elé. Alapelvünket - a mindenre kiterjedő gondoskodás - szó szerint vesszük. A jó megközelíthetőség, a tanácsadási szolgáltatások széles skálája, valamint a gyors és szükségletalapú segítség az ellátási helyzet minden fázisában magától értetődő számunkra." - foglalja össze Simon Wenz.

 

A jelenlegi díjról bővebb információ itt érhető el (augusztustól): https://www.deutschlandtest.de/diebesten/

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság

Karácsonyi nyereményjáték gondozóknak

Nagy léptekkel közelednek a karácsonyi ünnepek, melyet minden évben örömmel várunk. Erre a különleges alkalomra egy nyereményjátékot készítettünk elő a Franchise-üzemeltetőink számára. A…

Ajánlja a Hausengel-t másoknak és nyerjen!

Kedves gondozók, október 1-jén elindult a Hausengel ajánlóvetélkedőnk, ami további előnyöket nyújt az Önök számára. Franchisepartnereink a versenyidőszak alatt minden sikeres ajánlásért pontokat…

Kisorsoltuk a nyári nyereményjátékunk győzteseit

A nyár véget ért és már az ősz is beköszöntött, ezzel együtt a Hausengel gondozóknak szóló nyári versenyünk sorsolása is megtörtént. Az összes Franchise partnerünk akik 2022.06.01. és 2022.08.31.…