Harmadszorra az igazi: a Focus ismét a Hausengelnek ítélte oda a díjat

Jó, jobb, legjobb - a Hausengel harmadszor kapja meg a Focus-Money "Németország legjobbja" díját. Az értékelt 20 000 vállalat közül a családi vállalkozás ismét kiemelkedik a számos pozitív ügyfélvéleménynek köszönhetően.

A Hausengel szolgáltatásainak minden egyes jó minősítése vagy ajánlása értékes. Hab a tortán: a Hausengel már zsinórban harmadik éve kapta meg a Deutschlandtest "Németország legjobb gondozási és támogatási szolgáltatásai" pecsétjét. A tavalyi évhez hasonlóan most is hálásak vagyunk a pozitív és építő jellegű értékelésekért, amelyek ezt a különleges eredményt egyáltalán lehetővé teszik számunkra. "Harmadszorra az igazi!" - Simon Wenz vezérigazgató örül a díjnak.  „Ez az újabb díj nagyon boldoggá tesz minket, és megerősít bennünket a mindennapi munkánkban."

Bár az olyan keresőmotorok, mint a Google és társai a szolgáltatók és lehetőségek teljes skáláját megmutatják, egyre nehezebb megtalálni közöttük a ténylegesen legjobb szolgáltatót. Ezért a tanulmányok és a díjak segítenek a tájékozódásban. Idén a német piacot a Deutschland Test és a Focus-Money üzleti magazin megbízásából az Institute for Management and Economic Research (IMWF) elemezte.

A tanulmányból kiderül, hogy a németek mely vállalatokban bíznak a leginkább. Ehhez mintegy 20 000 márkát és vállalatot vizsgáltak meg a közösségi figyelés módszerével. Az interneten található számos forrásból származó vásárlói véleményeket egy adatbázisban rögzítik és értékelik. Azok a vállalkozások, amelyek különösen pozitív eredményt érnek el ebben a legnagyobb ügyfélértékeléseket vizsgáló tanulmányban, díjat kapnak - és a Hausengel is ezek közé tartozik.

De mit értékelnek az ügyfelek különösen a Hausengelben?

  1. A több mint 17 éves tapasztalatot. A vállalatot 2005-ben alapítottuk saját családi múltunkból és szükségszerűségünkből, ami 17 évnyi gondozási szakértelmet jelent. Ebből fejlődött ki az empátia, a minőségtudatosság és a mindennapi támogató szolgáltatások széles skálája.
  2. A képzett ápolószemélyzetet. 14 000 kelet-európai ápoló van a Hausengel-csapatban. A vállalat maga toborozza a gondozókat, és gondosan felkészíti őket a németországi kiküldetésükre. Az államilag elismert Hausengel Akadémián lehetőségük van arra, hogy ápolói és gondozói továbbképzésben részesüljenek.
  3. Az egyéni segítséget. A képzett tanácsadók és a kiegészítő szolgáltatások széles skálája egyéni támogatást nyújt a személyes helyzettől függően.

 

Az ügyfeleinkkel és partnereinkkel való kapcsolatépítés és eszmecsere az alapja a további fejlődésünknek és a magas minőségi követelményeknek, amelyeket nap mint nap állítunk magunk elé. Alapelvünket - a mindenre kiterjedő gondoskodás - szó szerint vesszük. A jó megközelíthetőség, a tanácsadási szolgáltatások széles skálája, valamint a gyors és szükségletalapú segítség az ellátási helyzet minden fázisában magától értetődő számunkra." - foglalja össze Simon Wenz.

 

A jelenlegi díjról bővebb információ itt érhető el (augusztustól): https://www.deutschlandtest.de/diebesten/

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság

Felmérés az idősgondozásban dolgozók számára

Minőségi szolgáltatóként és Németország legjobb ügynökségeként az otthoni ápolás területén, szeretnénk jó és megbízható üzleti partnerei lenni. Az Ön munkája és jóléte fontos számunkra! Az összes...

Magasabb alapadó-kedvezmény 2022-ben: előny a Hausengel gondozói számára

Május végén a Szövetségi Tanács jóváhagyta a 2022. évi adókedvezménytörvényt és ezzel olyan intézkedéseket fogadott el, amelyek a gondozók számára is előnyösek. A jövedelemadó adómentességi összegének...

Június 11. - A gondozók nemzetközi napja

A németországi idősgondozói munka nagyon megterhelő. Sok türelmet, empátiát igényel, és kihívást is jelent. Június 11-ét a Hausengel a gondozók nemzetközi napjaként hozta létre, hogy tisztelegjen a...