Fókusz kitüntetés: Hausengel "Németország legjobbjai" közt

A Vezetési és Gazdaságkutatási Intézet (IMWF) "Németország legjobbjai - a legjobbak a mindennapi életben" című független tanulmányában a Hausengel Holding AG különösen jól teljesített, és ezel az ország egyik legjobb segítői- és gondozói szolgáltatása. Az összes összehasonlított vállalat közül az ügyfelek értékelése alapján a Hausengel az iparág top 10-e közé került és ezzel a magas minőségi színvonalat és magasszintű ügyfélorientáltságot bizonyítja.

Remek ok az ünneplésre! Örülünk a "Németország legjobbjai" kitüntetésnek!

A "Németország legjobbjai - a legjobbak a mindennapi életben" című tanulmányt az IMWF készítette a Focus Money és a Deutschland Test megbízásából. A tanulmány megmutatja, hogy a németek mely márkákban és vállalatokban bíznak leginkább. A tanulmány számos online forrás elemzésén alapul, pl. vásárlói értékelések, termékismertetők vagy tapasztalatok, amelyeket a fogyasztók valamely online közösségben osztottak meg. Összesen mintegy 24 000 márkát és vállalatot vizsgáltak meg a vásárlói szavazatok alapján. Azokat, akik különösen jól teljesítettek az ügyfélminősítések során, kitüntetéssel jutalmazták.

A Hausengel Holding AG-t is eszerint értékelték az orvosi és egészségügyi szektorban, ahol jó eredményeket ért el. Az összes összehasonlított vállalat közül a Hausengel a 6. helyen végzett a segítői- és gondozási szolgáltatások területén összesen 18 kitüntetett vállalat közül. Sőt, még az úgynevezett „24 órás gondozás” terén is a Hausengel teljesített a legjobban. Az ügyfél-visszajelzések értékelése a Hausengel-csoport szolgáltatásaira vonatkozóan az összesített 100 pontból 71,8-os összpontszámot eredményezett. Simon Wenz, a Hausengel Holding AG  igazgatótanácsának elnöke: „Köszönjük ügyfeleink bizalmát, és örülünk ennek a pozitív értékelésnek. Ez azt is mutatja, hogy alapelvünket – a teljeskörű gondoskodást - szó szerint vesszük. Hiszünk az ápolás és gondozás hálózatában és elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú minőségi követelmények mellett. Ez csak az ügyfeleinkkel és partnereinkkel folytatott párbeszéd által lehetséges. A magas szintű ügyfélközpontúság, mint például a könnyű kapcsolatfelvétel, az átfogó tájékoztatás, valamint a gyors és szükségleteken alapuló segítségnyújtás a gondozási helyzet bármely szakaszában számunkra prioritást jelent. "

A családi céget kereken 15 évvel ezelőtt alapították és azóta jelentősen kibővőlt mind a szolgáltatások köre, mind a telephelyeinek száma. A hat helyszínen történő járóbeteg-ellátástól  az egész Németország területén úgynevezett "24 órás gondozás" formájában nyújtott otthoni környezetben történő gondozáson keresztül, az ápolási tanácsadáson és egyéb projekteken át, például egy generációs park létesítéséig Ebsdorfergrundban, a Hausengel szülővárosában, a vállalatcsoport mindent egy tető alatt egyesít. „Ügyfeleinknek ápolási és gondozási ajánlatok teljes hálózatát tudjuk ajánlani. Így biztosítjuk, hogy az ellátásra szoruló emberek és hozzátartozóik a valóban szükséges ellátást kapják meg. Egyénre szabott, hozzáértő és megfizethető ”- mondja Wenz.

Az alapító Wenz család is szembesült egykor azzal a kihívással, hogy méltó ápolást és gondozást biztosítson megszokott otthoni környezetben. A személyes történetüket, tapasztalataikat és tudásukat akarták átadni az összes hasonló helyzetben lévő családnak. Ez volt a vállalat alapításának alapkköve 2005-ben. „A díj objektív bizonyítéka a minőségnek és megerősítése annak, hogy jó úton járunk. Nem fogunk a sikerünk láttán a babérjainkon ücsörögni, hanem továbbra is aktívan alakítjuk a gondozói iparág jövőjét. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az általunk meghatározott magas követelmények mindenütt érvényesüljenek ”- erősítette meg Wenz.

A tanulmány megvalósításával kapcsolatos háttérinformációk a következő weboldalon találhatók meg: Website von Deutschland Test.

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság

Kisorsoltuk a nyári nyereményjátékunk győzteseit

A nyár véget ért és már az ősz is beköszöntött, ezzel együtt a Hausengel gondozóknak szóló nyári versenyünk sorsolása is megtörtént. Az összes Franchise partnerünk akik 2022.06.01. és 2022.08.31....

Felmérés az idősgondozásban dolgozók számára

Minőségi szolgáltatóként és Németország legjobb ügynökségeként az otthoni ápolás területén, szeretnénk jó és megbízható üzleti partnerei lenni. Az Ön munkája és jóléte fontos számunkra! Az összes...

Harmadszorra az igazi: a Focus ismét a Hausengelnek ítélte oda a díjat

Jó, jobb, legjobb - a Hausengel harmadszor kapja meg a Focus-Money "Németország legjobbja" díját. Az értékelt 20 000 vállalat közül a családi vállalkozás ismét kiemelkedik a számos pozitív...