Schliessen
Schliessen

Fókusz kitüntetés: Hausengel "Németország legjobbjai" közt

A Vezetési és Gazdaságkutatási Intézet (IMWF) "Németország legjobbjai - a legjobbak a mindennapi életben" című független tanulmányában a Hausengel Holding AG különösen jól teljesített, és ezel az ország egyik legjobb segítői- és gondozói szolgáltatása. Az összes összehasonlított vállalat közül az ügyfelek értékelése alapján a Hausengel az iparág top 10-e közé került és ezzel a magas minőségi színvonalat és magasszintű ügyfélorientáltságot bizonyítja.

Remek ok az ünneplésre! Örülünk a "Németország legjobbjai" kitüntetésnek!

A "Németország legjobbjai - a legjobbak a mindennapi életben" című tanulmányt az IMWF készítette a Focus Money és a Deutschland Test megbízásából. A tanulmány megmutatja, hogy a németek mely márkákban és vállalatokban bíznak leginkább. A tanulmány számos online forrás elemzésén alapul, pl. vásárlói értékelések, termékismertetők vagy tapasztalatok, amelyeket a fogyasztók valamely online közösségben osztottak meg. Összesen mintegy 24 000 márkát és vállalatot vizsgáltak meg a vásárlói szavazatok alapján. Azokat, akik különösen jól teljesítettek az ügyfélminősítések során, kitüntetéssel jutalmazták.

A Hausengel Holding AG-t is eszerint értékelték az orvosi és egészségügyi szektorban, ahol jó eredményeket ért el. Az összes összehasonlított vállalat közül a Hausengel a 6. helyen végzett a segítői- és gondozási szolgáltatások területén összesen 18 kitüntetett vállalat közül. Sőt, még az úgynevezett „24 órás gondozás” terén is a Hausengel teljesített a legjobban. Az ügyfél-visszajelzések értékelése a Hausengel-csoport szolgáltatásaira vonatkozóan az összesített 100 pontból 71,8-os összpontszámot eredményezett. Simon Wenz, a Hausengel Holding AG  igazgatótanácsának elnöke: „Köszönjük ügyfeleink bizalmát, és örülünk ennek a pozitív értékelésnek. Ez azt is mutatja, hogy alapelvünket – a teljeskörű gondoskodást - szó szerint vesszük. Hiszünk az ápolás és gondozás hálózatában és elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú minőségi követelmények mellett. Ez csak az ügyfeleinkkel és partnereinkkel folytatott párbeszéd által lehetséges. A magas szintű ügyfélközpontúság, mint például a könnyű kapcsolatfelvétel, az átfogó tájékoztatás, valamint a gyors és szükségleteken alapuló segítségnyújtás a gondozási helyzet bármely szakaszában számunkra prioritást jelent. "

A családi céget kereken 15 évvel ezelőtt alapították és azóta jelentősen kibővőlt mind a szolgáltatások köre, mind a telephelyeinek száma. A hat helyszínen történő járóbeteg-ellátástól  az egész Németország területén úgynevezett "24 órás gondozás" formájában nyújtott otthoni környezetben történő gondozáson keresztül, az ápolási tanácsadáson és egyéb projekteken át, például egy generációs park létesítéséig Ebsdorfergrundban, a Hausengel szülővárosában, a vállalatcsoport mindent egy tető alatt egyesít. „Ügyfeleinknek ápolási és gondozási ajánlatok teljes hálózatát tudjuk ajánlani. Így biztosítjuk, hogy az ellátásra szoruló emberek és hozzátartozóik a valóban szükséges ellátást kapják meg. Egyénre szabott, hozzáértő és megfizethető ”- mondja Wenz.

Az alapító Wenz család is szembesült egykor azzal a kihívással, hogy méltó ápolást és gondozást biztosítson megszokott otthoni környezetben. A személyes történetüket, tapasztalataikat és tudásukat akarták átadni az összes hasonló helyzetben lévő családnak. Ez volt a vállalat alapításának alapkköve 2005-ben. „A díj objektív bizonyítéka a minőségnek és megerősítése annak, hogy jó úton járunk. Nem fogunk a sikerünk láttán a babérjainkon ücsörögni, hanem továbbra is aktívan alakítjuk a gondozói iparág jövőjét. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az általunk meghatározott magas követelmények mindenütt érvényesüljenek ”- erősítette meg Wenz.

A tanulmány megvalósításával kapcsolatos háttérinformációk a következő weboldalon találhatók meg: Website von Deutschland Test.