A Hausengel " teljeskörű gondoskodás" új szállítási szolgáltatást indít a franchise-üzemeltetők számára

A Hausengel több mint 16 éve a legmagasabb minőséget, a jogbiztonságot és az átláthatóságot képviseli.Ha Ön gondozóként szeretne dolgozni, partnerek vagyunk komoly és jól jövedelmező németországi munkák közvetítésében.Az Ön kényelme és biztonsága a legfontosabb számunkra.A franchise-szerződés részeként szeretnénk felajánlani ezt a kiegészítő szolgáltatást, amely sok mindent megkönnyít az Ön számára.Teljeskörű szállítási szolgáltatásunkkal gondoskodunk a komplex utazásszervezésről közvetlenül az Ön otthonától a németországi címig. Júliustól könnyedén igénybe veheti ezt a szolgáltatást.A Hausengel fizeti a szállítási költségeket, Ön nyugodtan hátradőlhet és a lényeges dolgokra koncentrálhat.

Szolgáltatásaink és előnyeik röviden:

  • Átfogó támogatás és utazásszervezés - Megszervezzük a teljes utat és fizetjük az Ön jegyét.Nem kell többé aggódnia a finanszírozás és az időigényes tervezés miatt!
  • A megadott címen felvesszük Önt és zökkenőmentes utazást biztosítunk a rendeltetési címig - teljes kényelemmel!
  • A legmagasabb szintű biztonsági intézkedésekkel (a busz rendszeres fertőtlenítése, maszkok és higiéniai termékek biztosítása) gondoskodunk a biztonságos utazási körülményekről.
  • Kényelmes utazást kínálunk modern buszban, megbízható sofőrrel és utasokkal.
  • Garantáljuk a sofőr támogatását, aki az utazás során folyamatos kapcsolatban áll a Hausengel koordinátoraival és segítséget nyújt a csomagszállításban.
  • Ha két németországi gondozó váltja egymást, akkor az utazásokat úgy szervezzük meg, hogy körülbelül 6-8 óra álljon rendelkezésre a feladatok átadására a gondozók között - a stresszmentes érkezés és gördülékeny munkakezdés céljából.
  • Valamennyi franchise partnerünk, aki a szállítási szolgáltatásunkat igénybe veszi, mind a Hausengeltől, mind a szállító vállalattól tájékoztatást kap az indulás napjára és idejére, valamint a pontos indulási lakcím megerősítésére vonatkozóan.
  • Szép és kedves ajándékkal készülünk minden utazó számára!

Rögzített váltónapokat vezettünk be:

Magyarország -> Németország:hétfő és csütörtök

Németország -> Magyarország:kedd és péntek

Az utazásokat kizárólag szállító vállalatokon keresztül bonyolítjuk, a Klipperen, keresztül.Ez a szolgáltatás valamennyi lengyelországi, romániai, horvátországi, szerbiai, magyarországi és litvániai franchise partnerünk rendelkezésére áll.Hausengel franchise partnerként Ön válaszhat, hogy igénybe kívánja-e venni a Hausengel szállítási szolgáltatását.Ha más utazási módot választ, akkor Önnek kell megterveznie és fizetnie az utazást.Ebben az esetben a franchise partnernek a megbízás megkezdésétől számított 4 hét elteltével az ügyfél megtéríti az utazás költségeit, mint korábban. Önnek biztonságos és nyugodt utazást kínál a Hausengel ezzel a szállítási szolgáltatással, és készek vagyunk minden mást megszervezni az Ön számára.Ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot személyesen az Ön Hausengel tanácsadójával.

A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság

Idösápolás höség idején

Az idösgondozás megterhelö, nehéz munka. Ezen hivatás gyakorlásával mások élete fölött vállal felelösséget a gondozó személy. A gondozók azok, akik a gondozott állapotát megzavaró, nyugtalanító...

Idősgondozók Nemzetközi Napja – az ember számít

Június 11-e egy különleges nap. 2016 óta ezen a napon ünnepeljük az idősgondozók nemzetközi napját. Az ünnepet a Hausengel azért hozta létre, hogy megbecsülését fejezze ki az idősgondozók előtt, és...

Változás a németországi előírásokban 2021. május 30-tól – COVID 19 teszt a továbbiakban nem szükséges

Németország Magyarországot a továbbiakban már nem sorolja a magas pandémiakockázatot jelentő országok közé. A Magyarországról történő beutazás előtti korona-teszt, valamint a kötelező karantén május...