<
Schliessen
Schliessen

A Hausengel megkapta a TOP 100 díjat - miért csak az iparág legjobbjaival érdemes együtt dolgozni

Mi, a Hausengel csapata örömmel és büszkén jelentjük be, hogy elnyertük a rangos TOP 100 díjat a kiemelkedő innovációinkért. Ez a rangos díj megerősíti, hogy úttörőként és vezetőként vagyunk jelen a gondozási és támogatási iparágban. Ebből ápolóink is profitálnak.

Fotó: Ranga Yogeshwar személyesen gratulál Juliane Bohlnak, a Hausengel igazgatótanács tagjának a hőn áhított TOP 100 díj elnyeréséhez az augsburgi német kkv-csúcson.

Ranga Yogeshwar persönlich gratuliert Juliane Bohl, Vorstandsmitglied der Hausengel, zur Auszeichnung mit dem begehrten TOP 100-Siegel auf dem Deutschen Mittelstands-Summit in Augsburg.

Ranga Yogeshwar persönlich gratuliert Juliane Bohl, Vorstandsmitglied der Hausengel, zur Auszeichnung mit dem begehrten TOP 100-Siegel auf dem Deutschen Mittelstands-Summit in Augsburg.

Az elismert tudományos újságíró mentorként már 30. alkalommal kíséri az innovációs versenyt. Az "Innovációs klíma" kategóriában a tudományos kiválasztási folyamat során lenyűgöző eredményekkel tudtunk meggyőzni. A TOP 100 díj elnyerése rendkívüli elismerés, aminek nagyon örülünk! Ápolóink is részesülnek belőle, mert úgy gondoljuk, hogy csak az iparág legjobbjaival dolgozhatnak. Hogy miért? Íme néhány meggyőző ok:

Innovációs erőnk: A Hausengelnél az innováció és a haladás kiemelt helyen szerepel a listán. Köztudott, hogy látnoki gondolkodásunkról és arról vagyunk ismertek, hogy mindig a fejlődés élvonalában vagyunk. Jelenleg például egy új CRM rendszeren dolgozunk. Ez a technológiai fejlődés lehetővé teszi számunkra, hogy optimális munkakörnyezetet kínáljunk ápolóinknak. Egy profilban megadhatják preferenciáikat és képességeiket, és amikor egy igényt regisztrálnak, automatikusan összepárosítjuk őket a megfelelő munkalehetőségekkel. Ez lehetővé teszi a megbízások hatékony és átlátható megszervezését, így Ön mint gondozó optimálisan megtervezheti munkaidejét.

Átfogó támogatás: Nálunk Ön áll a figyelem középpontjában. Hausengel gondozóként átfogó támogatást kap a munkája minden területén. Nemcsak a feladatok tervezéséről és szervezéséről gondoskodunk, hanem számos lehetőséget kínálunk Önnek a továbbképzésre és a szakmai fejlődésre. Emellett érzelmileg és szociálisan is Ön mellett állunk, mert tudjuk, hogy egy erős és támogató közösség sokat számít.

Jogi és társadalmi egyensúly: Együttműködésünk alapja a társadalmi és jogi egyensúly. Komolyan vesszük gondozóink érdekeit és szükségleteit, és elkötelezettek vagyunk a tisztességes bánásmód és a védelem biztosítása mellett. Ezért elkötelezettek vagyunk a DIN SPEC 33454 szabvány betartása mellett, amely egyértelmű irányelveket határoz meg az gondozószemélyzet és az ápolási szolgáltatók közötti együttműködésre vonatkozóan. Együttműködésünkkel közösen teremtjük meg a bizalom, a nyitottság és a kölcsönös tisztelet légkörét.

A TOP 100 díj megerősíti erőfeszítéseinket, és arra ösztönöz, hogy továbbra is a legjobb teljesítményt nyújtsuk. Arra szeretnénk ösztönözni a gondozókat, hogy csak az iparág legjobb és leginnovatívabb cégeivel dolgozzanak együtt. A TOP 100 díj elnyerése megerősíti, hogy úttörő és vezető vállalat vagyunk a gondozási és támogatási ágazatban. Ha velünk dolgoznak, a gondozók erős hálózatot, átfogó támogatást és olyan környezetet élvezhetnek, amely elősegíti az innovációt és a növekedést.