<
Schliessen
Schliessen

A Hausengel megduplázza az ajánlási bónuszt: duplázza meg a hasznot!

Tudta, hogy a Hausengel megduplázza az ajánlási bónuszt? Ez azt jelenti, hogy az Ön ajánlása most kétszeresen kifizetődik! Megkapja a 200 eurót minden sikeres ajánlás után. Ha már dolgozott velünk, akkor már ismeri szolgáltatásunkat és a Hausengel franchise rendszer által nyújtott számos előnyt, mint pl.:

  • jövedelmező szerződések Németországban

  • vonzó kereseti lehetőségek

  • törvényes munka és biztonságos szerződések

  • támogatás éjjel-nappal

  • minden formalitás átvállalása

Tippünk: Ha már elégedett volt velünk, kérjük, ajánljon minket másoknak is. Ossza meg pozitív tapasztalatait egy jó barátjával, akinek szintén van bátorsága és kedve Németországban gondozóként dolgozni. Megéri! Nemcsak magának tesz szívességet, hanem a barátainak is. A belénk vetett bizalma sokat jelent nekünk.

Olvassa el itt a Hausengel gondozóinak beszámolóit, és tudja meg, miért ajánlják a Hausengellel való együttműködést. Mária, egyik elégedett gondozónk így nyilatkozott: „A Hausengelt ajánlottam a szomszédomnak. Hozzám hasonlóan ő is független - a gyerekek már felnőttek. Amit nagyon nagyra értékelek a Hausengelben, hogy szabadon dönthetek arról, mikor és milyen gyakran megyek Németországba, és hogy mennyit szeretnék keresni. Az együttműködés megbízható - mindig van valaki, aki elérhető, és a Hausengel nagyon jól szervezett. A bónusz nélkül is ajánlottam volna a céget - de persze így különösen nagyszerű! A 200 eurót arra fogom fordítani, hogy vegyek magamnak valami szépet, ha eljön az ideje."

Ha Máriához hasonlóan Ön is elégedett volt velünk, ajánljon minket másoknak, és mi 200 euróval köszönjük meg. Az összes feltételt itt találja: Az ajánlási űrlaphoz.