A gondozóink karácsonyi nyereményjátékának a nyertesei

A 2021. december 23. és 31. között Németországban megbízásban lévő Franchise-üzemeltetőink automatikusan részt vettek a Hausengel karácsonyi nyereményjátékán, hogy megnyerjék a 100 eurótól 400 euróig terjedő pénzdíjak egyikét. A nyertesek nevére már fény derült! A szerencsés nyertesek a következők:

  • Leonarda Flisik 400€
  • Anka Masek 300€
  • Nina Jarmalaviciene 200€
  • Katalin Ibolya Varga 100€

Gratulálunk a nyerteseknek, és köszönjük minden gondozónak, aki a karácsonyi időszakban megbízást vállalt. Likeolja a rajongói oldalunkat, hogy ne maradjon le a további vonzó és ígéretes nyereményekkel kecsegtető nyereményjátékainkról! 

A gondozóink karácsonyi nyereményjátékának a nyertesei
A Hausengel aktuális hírei
Betekintés a kulisszák mögé, hírek és események
Az összes újdonság

Karácsonyi nyereményjáték gondozóknak

Nagy léptekkel közelednek a karácsonyi ünnepek, melyet minden évben örömmel várunk. Erre a különleges időszakra egy nyereményjátékot készítettünk elő a Franchise-üzemeltetőink számára. A résztvétel...

Hausengel nyereményjáték

2021. október 1-jén indul az új Hausengel nyereményjátékunk. Ez azt jelenti, hogy Ön többet nyerhet, ha a Hausengelt ajánlja a 2021 október 1. és 2022 február 28. közötti időtartamban!

Szeptember 21. – Az Alzheimer-kór világnapja

Szeptember 21-e az Alzheimer-kór világnapja, melyet 1994-ben hívtak életre és 60 országban ünnepelnek. Így vált a szeptember olyan hónappá, amelyben világszerte a legkülönfélébb események...