Szolgáltatásaink

Szeretne Ön is házi angyallá (Hausengel) válni? Rendelkezésére állunk!

Azt a fajta tényleges és a szervezésre irányuló felelősséget, amit egy képesített és tanúsítvánnyal rendelkező Hausengel franchise-tag magára vállal annak érdekében, hogy egy gondozásra szoruló személy életét otthon lehetővé tegye, nem lehet összehasonlítani egy háztartási kisegítő tevékenységével. A franchise-tag képesítése is az önmagáért felelősséget vállaló, utasítás nélkül is működő, önállóan végzett tevékenységre irányul. Ez azt jelenti, hogy a Hausengel franchise-tagokat úgy képzik ki, hogy saját felelősségre képesek legyenek megtervezni és megvalósítani a gondozott napirendjét, valamint adott esetben további szolgáltatókat vagy kivitelezési segítséget vegyenek igénybe annak érdekében, hogy optimális gondozást és ügyfél-elégedettséget érjenek el.

A gondozási tevékenységek mellett a franchise-tagok szívesen vállalnak át háztartási, valamint alapvető ápolási tevékenységet is. Egyes esetekben, mikor átfogó, nehéz alapvető ápolásra, valamint szakápolásra ill. orvos által elrendelt kezelésre van szükség, tanácsos lehet engedélyezett ambuláns ápolási szolgálat bevonása. A franchise-tagok ilyen esetekben is szívesen állnak ügyfeleik rendelkezésére.

A franchise-tagok hatékonyan dolgozó szolgáltatók. Nem csak jogi értelemben véve önállóak, mint ahogy azt a vállalati felülvizsgálat is megerősítette, hanem önálló munkavégzésük révén komoly tehermentesítést és nyereséget jelentenek megbízóik számára. Az említett okok összessége vezetett oda, hogy a vállalati felülvizsgálat során megerősítették a Hausengel franchise-tagok önállóságát.