A tevékenységét házi környezetben végző szakgondozó

Az egyedülálló szakképzés 23 modulja összesen 230 leckéből áll, melyek a házi környezetben történő gondozás és ápolás összes fontos témakörének tudásanyagát felölelik.

SpringerPflege

E-learning alapú szakképzés nyolc nyelven

 

Akkreditált tanfolyamunk a szakma első e-learning alapú szakképzési megoldása. Kelet-európai gondozók mellett – hiszen a tanfolyam több nyelven is elérhető – a képzés olyanok érdeklődésére is számot tarthat, akik családon belül vagy önkéntesként gondoskodnak hozzátartozóikról, szomszédaikról vagy más ápolásra szoruló emberekről, azok otthonában. Ugyanígy érdekes lehet tapasztalt ápolók és gondozók számára, akik a leckékkel korábban megszerzett tudásukat szeretnék felfrissíteni vagy bővíteni.
A Hausengel Akadémia mindenkit szeretettel vár, aki úgynevezett 24 órás gondozással foglalkozik!

A tanfolyam a gondozás és ápolás olyan szakterületeivel is foglalkozik, melyek túlmutatnak az SGB XI törvény 87b § szerinti segédgondozói képzés határain.

Logo Industrie-und Handelskammer Kassel-Marburg

Résztvevőink véleménye

 

Elégedett ügyfeleink jelentik számunkra a legjobb ajánlólevelet, ez igaz az e-learning szakképzésünk résztvevői esetében is: éppen ezért kértük ki a véleményüket.

A tudományos életben az e-learning képzésekről élénk vita folyik: ez a képzési módszer ugyanis nem minden területen használható sikeresen. Házi környezetben tevékenykedő gondozóink szakképzésére azonban az e-learning kimondottan hatékony oktatási módszernek bizonyult: nagyon rugalmasan, a saját igényeket és lehetőségeket szem előtt tartva, helytől és időtől függetlenül lehet így tanulni.

Olvassa el a képzés résztvevőinek érdeklődők számára írt véleményeit!

Ugrás a véleményekhez

  • Sokszínű és érdekes multimédiás eszköztár példafilmekkel, szakértői előadásokkal, tanulókártyákkal és hasonló segédeszközökkel
  • Munkafüzet a példaesetek és gyakorlati feladatok kidolgozásához
  • A tanultak későbbi felfrissítésének érdekében a tanfolyam teljes anyaga annak elvégzését követően is elérhető marad
  • A tanfolyam elvégzését követően minden résztvevő megkapja az államilag elismert és az AZAV-irányelvek szerint akkreditált Hausengel Akadémia bizonyítványát
  • A Hausengel Akadémia a tanfolyam teljes ideje alatt személyes támogatást nyújt a résztvevőknek

Az akkreditált szakképzés és a munkafüzet díja mindössze 135,- euró.

Felkeltettük az érdeklődését? Ha igen, örömmel üdvözölnénk tanfolyamunk résztvevői között. További részletekkel az alábbi telefonszámon állunk rendelkezésre:
06424 / 92 837 - 515

Jelentkezés

Kapcsolat

 
 Karolina Kasperek

Karolina Kasperek

Ápolás- és egészségfejlesztés BA, a Hausengel Akadémia vezetője, Head of Hausengel Academy