Nyelvtanfolyamok

Államilag elismert és az AZAV szerint akkreditált akadémiánk számára rendkívül fontos, hogy a gondozók
nyelvi képzését is támogassuk.

Logo an-juLogo Cursuri Autorizate

A német nyelv alapjainak ismeretére a házi környezetben történő gondozás feladatainak ellátáshoz elengedhetetlenül szükség van, az ápolás mint multiprofesszionális tevékenység fontos alapeleme a nyelv megfelelő szintű ismerete.

A Hausengel Akadémia nemzetközi telephelyein is arra törekszünk, hogy széles körű oktatási ajánlatot nyújtsunk. Magyarországon jelenleg az "AN-JU Nyelviskolával" működünk együttt, Litvániában a "Gloria lingua", Lengyelországban a "Profi-Lingua", míg Romániában a "Centrul de Formare si Certificare Profesionala"  nyelviskola a partnerünk.

Minden Hausengel franchise-üzemeltető németnyelv-tanfolyamra egyszeri 75,- € támogatást kap.

Gondozóink számára megteremtettük annak a lehetőségét is, hogy nyelvtudásukat rugalmasan, helytől függetlenül is feljeszthessék. Ehhez a Phase 6 támogatásával egy olyan egyedülálló németnyelv-oktató applikációt készítettünk, ami a házi környezetben történő ápolás és gondozás témakörét öleli fel.

A Hausengel gondozóinak a hozzáférést egy évre ingyenesen biztosítjuk, a licencet egyéb érdeklődők is megvásárolhatják, mindössze havi öt euróért.