Hausengel Akadémia

Szak- és továbbképzés európai gondozók számára

Ami egyedivé teszi az Akadémiát: szakképzésünket minden érdeklődő elvégezheti.

Ez abszolút újdonság az úgynevezett 24 órás gondozás területén,

hiszen a szakmában tevékenykedő egyetlen más vállalat sem rendelkezik saját, a németországi Szövetségi Foglalkoztatási Ügynökség AZAV-irányelvei szerint,
minősített továbbképző intézettel.

Egységes minőségi követelményrendszer

 

A Hausengel Akadémia megalapításával azt a célt tűztük magunk elé, hogy a gondozók és ápolók képzésének területén versenyhelyzetet, átláthatóságot és magasabb minőségi színvonalat teremtsünk. A képzés éppen ezért lett kötelező, azaz a képzési programunkon való részvétel nélkül senki sem válhat Hausengel franchise-üzemeltetővé.

Konzekvens képzési elveink révén a gondozás és ápolás terén egységesen magas minőséget garantálunk minden olyan családnak, ahol ápolásra szoruló hozzátartozó ellátását kell megoldani.

A képzés segítségével elért minőség határozottan megkülönbözteti a Hausengel gondozóit a piac egyéb szereplőitől.

Nemzetközi telephelyeinken is tartjuk magunkat a saját magunkkal szemben támasztott minőségi elvárásokhoz, ennek érdekében számos elismert szakképzési intézménnyel és nyelviskolával működünk együtt.

Tanúsítvány

 

A Hausengel Akadémia a németországi munkaügyi hivatal, a Szövetségi Munkaügyi Ügynökség AZAV-irányelvei szerinti akkreditációval rendelkezik. Ez szintén azt igazolja, hogy elképzeléseink nem csupán célkitűzések, hanem a gyakorlatban is megvalósulnak. Az Akadémia megalapítása óta sikerrel tartjuk magunkat az előírt irányelvekhez, megőrizve AZAV és DIN ISO 9001 tanúsítványainkat.

Kapcsolattartónk 

 Karolina Kasperek

Karolina Kasperek