Corona gyorstesztek Corona gyorstesztek

Hoppá, 404!

A keresett oldal nem található.

Gondozói munkák egész Németországban

Egyszerű jelentkezési eljárás

3 egyszerű lépés kell csak egy németországi megrendeléshez! Vegye fel velünk a kapcsolatot, válassza ki a legjobb ajánlatot és utazzon. Magyarország egész területéről toborzunk idősgondozókat.

A Hausengellel való együttműködés menete
Teljeskörű támogatás

A Hausengelnél angyalok szárnyai alatt érezheti magát! A Hausengel-gondozók mindig "teljkörű gondoskodás"-ban részesülnek, még a Corona időszakban is. A Hausengel átfogó biztosítási védelmet kínál a gondozók számára. A koronavírus általi akut megbetegesés is minen esetben része a biztosításnak. Velünk, ebben a helyzetben, a legjobban biztosított. Az egészsége fontos számunkra.

Szolgáltatásaink
Segítség az oda- és a hazautazáshoz

Gondoskodunk az utazással kapcsolatos összes szükséges formaságról. Franchise-üzemeltetőink számára ingyenes szállítási szolgáltatást kínálunk a lakhely és a németországi megbízás helyszíne között. Mindez a törvényes magatartási és higiéniai szabályok szigorú betartásával történik.

A Hausengelnél többet kap

Gondozóinknak széles körű hozzáadott értéket kínálunk, pl. ingyenes képzések, nyelvtanfolyamok refinanszírozása, privát beteg- és felelősségbiztosítás, továbbá balesetbiztosítás Németországban, adóbevallás, ajánlási bónuszok, személyes tanácsadói támogatás és még sok minden más.

Hausengel Akadémia