Corona gyorstesztek Corona gyorstesztek

Hoppá, 404!

A keresett oldal nem található.

Gondozói munkák egész Németországban

Egyszerű jelentkezési eljárás

3 egyszerű lépés kell csak egy németországi megrendeléshez! Vegye fel velünk a kapcsolatot, válassza ki a legjobb ajánlatot és utazzon. Magyarország egész területéről toborzunk idősgondozókat.

A Hausengellel való együttműködés menete
Teljeskörű támogatás

A Hausengelnél angyalok szárnyai alatt érezheti magát! A Hausengel-gondozók mindig "teljkörű gondoskodás"-ban részesülnek, még a Corona időszakban is. A Hausengel átfogó biztosítási védelmet kínál a gondozók számára. A koronavírus általi akut megbetegesés is minen esetben része a biztosításnak. Velünk, ebben a helyzetben, a legjobban biztosított. Az egészsége fontos számunkra.

Szolgáltatásaink
Segítség az oda- és a hazautazáshoz

Gondoskodunk az utazással kapcsolatos összes szükséges formaságról. Indulás előtt gondozóink megkapják az összes szükséges információt és dokumentumot. Elkísérjük a gondozót első megbízása alkalmával, hogy megkönnyítsük az első találkozást a családdal és a gondozásra szoruló személlyel. Mindez a törvényes magatartási és higiéniai szabályok szigorú betartásával történik.

Az utazás előkészítése
A Hausengelnél többet kap

Gondozóinknak széles körű hozzáadott értéket kínálunk, pl. ingyenes képzések, nyelvtanfolyamok refinanszírozása, magán egészségbiztosítás Németországban, adóbevallás, ajánlási bónuszok, személyes tanácsadói támogatás, ingyenes védőmaszkok, korona gyorsteszt és még sok minden más.

Hausengel Akadémia